FOTO Iubiţii preferaţi din filmele anilor ‘90

26 iunie, 2014
rp freddie prinze jr jpg jpeg

Fiecare perioadă cu starurile ei, nu? Şi care poate fi mai bună decât cea a anilor ’90, când filmele siropoase şi dramele romantice ori comediile cu adolescenţi erau în vogă şi ne dădeau frâu liber imaginaţiei? Cuceritorii anilor de demult nu s-au schimbat foarte mult până acum

Fiecare perioadă cu starurile ei, nu? Şi care poate fi mai bună decât cea a anilor ’90, când filmele siropoase şi dramele romantice ori comediile cu adolescenţi erau în vogă şi ne dădeau frâu liber imaginaţiei? Cuceritorii anilor de demult nu s-au schimbat foarte mult până acum, însă să vedem dacă se numără printre favoriţii voştri, următorii actori pentru care fetele de pretutindeni au dezvoltat o slăbiciune.

Freddie Prinze Jr.

Îl mai ţineţi minte? Toate comediile siropoase îl aveau drept protagonist: “She’s All That”, „Head Over Heels” sau „Summer Catch” vă spune ceva?

În prezent, Freddie este căsătorit cu alt star al vremurilor trecute, Sarah Michelle Gellar, pe care a întâlnit-o la filmările “I Know What You Did Last Summer”, încă din 2002, şi au 2 copii.

image

Joseph Gordon-Levitt

A dat lovitura cu rolul din celebrul film din 1999, “10 Things I Hate About You”, ca acum să ajungă regizor şi actor de succes cu interpretarea lui Don Jon. Starul are iubită – una foarte inteligentă, care lucrează la NASA.

image

David Boreanaz

Înainte de “Twilight” şi “True Blood”, David ne cucerise cu rolul de înger în serialul “Buffy, spaima vampirilor”. Acum este căsătorit cu Jaime Bergman, din 2001, şi au doi copii împreună.]

image

Hanson

Mmm bop? Cei trei fraţi cu plete blonde care cântau muzică de hipioţi acum ceva blonde au devenit bărbaţi. Unii fermecători, am spune. Toţi sunt căsătoriţi şi au copii.

image

Chris O’Donnell

Robin în “Batman Forever”, unul dintre starurile care se poate perinda printre Leo DiCaprio, Matt Damon sau Jude Law, fără probleme. Momentan, este căsătorit şi are 5 copii.

image

Ryan Phillippe

Iubitul perfect, care a răvăşit inimile cu rolul din “Cruel Intentions”, a avut o căsnicie de 7 ani cu Reese Witherspoon cu care a jucat în film, dar au divorţat şi acum se întâlneşte cu Paulina Slagter.

image

FOTO WENN



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg