News

FOTO Iubiţii preferaţi din filmele anilor ‘90

de admin

FOTO Iubiţii preferaţi din filmele anilor ‘90

Fiecare perioadă cu starurile ei, nu? Şi care poate fi mai bună decât cea a anilor ’90, când filmele siropoase şi dramele romantice ori comediile cu adolescenţi erau în vogă şi ne dădeau frâu liber imaginaţiei? Cuceritorii anilor de demult nu s-au schimbat foarte mult până acum, însă să vedem dacă se numără printre favoriţii voştri, următorii actori pentru care fetele de pretutindeni au dezvoltat o slăbiciune.

Freddie Prinze Jr.

Îl mai ţineţi minte? Toate comediile siropoase îl aveau drept protagonist: “She’s All That”, „Head Over Heels” sau „Summer Catch” vă spune ceva?

În prezent, Freddie este căsătorit cu alt star al vremurilor trecute, Sarah Michelle Gellar, pe care a întâlnit-o la filmările “I Know What You Did Last Summer”, încă din 2002, şi au 2 copii.

Joseph Gordon-Levitt

A dat lovitura cu rolul din celebrul film din 1999, “10 Things I Hate About You”, ca acum să ajungă regizor şi actor de succes cu interpretarea lui Don Jon. Starul are iubită – una foarte inteligentă, care lucrează la NASA.

David Boreanaz

Înainte de “Twilight” şi “True Blood”, David ne cucerise cu rolul de înger în serialul “Buffy, spaima vampirilor”. Acum este căsătorit cu Jaime Bergman, din 2001, şi au doi copii împreună.]

Hanson

Mmm bop? Cei trei fraţi cu plete blonde care cântau muzică de hipioţi acum ceva blonde au devenit bărbaţi. Unii fermecători, am spune. Toţi sunt căsătoriţi şi au copii.

Chris O’Donnell

Robin în “Batman Forever”, unul dintre starurile care se poate perinda printre Leo DiCaprio, Matt Damon sau Jude Law, fără probleme. Momentan, este căsătorit şi are 5 copii.

Ryan Phillippe

Iubitul perfect, care a răvăşit inimile cu rolul din “Cruel Intentions”, a avut o căsnicie de 7 ani cu Reese Witherspoon cu care a jucat în film, dar au divorţat şi acum se întâlneşte cu Paulina Slagter.

FOTO WENN

Modifică Setările