News

FOTO Iubiţii preferaţi din filmele anilor ‘90

de admin

FOTO Iubiţii preferaţi din filmele anilor ‘90

Fiecare perioadă cu starurile ei, nu? Şi care poate fi mai bună decât cea a anilor ’90, când filmele siropoase şi dramele romantice ori comediile cu adolescenţi erau în vogă şi ne dădeau frâu liber imaginaţiei? Cuceritorii anilor de demult nu s-au schimbat foarte mult până acum, însă să vedem dacă se numără printre favoriţii voştri, următorii actori pentru care fetele de pretutindeni au dezvoltat o slăbiciune.

Freddie Prinze Jr.

Îl mai ţineţi minte? Toate comediile siropoase îl aveau drept protagonist: “She’s All That”, „Head Over Heels” sau „Summer Catch” vă spune ceva?

În prezent, Freddie este căsătorit cu alt star al vremurilor trecute, Sarah Michelle Gellar, pe care a întâlnit-o la filmările “I Know What You Did Last Summer”, încă din 2002, şi au 2 copii.

Joseph Gordon-Levitt

A dat lovitura cu rolul din celebrul film din 1999, “10 Things I Hate About You”, ca acum să ajungă regizor şi actor de succes cu interpretarea lui Don Jon. Starul are iubită – una foarte inteligentă, care lucrează la NASA.

David Boreanaz

Înainte de “Twilight” şi “True Blood”, David ne cucerise cu rolul de înger în serialul “Buffy, spaima vampirilor”. Acum este căsătorit cu Jaime Bergman, din 2001, şi au doi copii împreună.]

Hanson

Mmm bop? Cei trei fraţi cu plete blonde care cântau muzică de hipioţi acum ceva blonde au devenit bărbaţi. Unii fermecători, am spune. Toţi sunt căsătoriţi şi au copii.

Chris O’Donnell

Robin în “Batman Forever”, unul dintre starurile care se poate perinda printre Leo DiCaprio, Matt Damon sau Jude Law, fără probleme. Momentan, este căsătorit şi are 5 copii.

Ryan Phillippe

Iubitul perfect, care a răvăşit inimile cu rolul din “Cruel Intentions”, a avut o căsnicie de 7 ani cu Reese Witherspoon cu care a jucat în film, dar au divorţat şi acum se întâlneşte cu Paulina Slagter.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cum au sărbătorit vedetele de Paşti?

News

FOTO Cum au sărbătorit vedetele de Paşti?

În weekend, o bună parte dintre noi a celebrat Sărbătorile Pascale aşa cum cere tradiţia: în familie, alături de prieteni, savurând o masă specială în cinstea Învierii. Şi când vorbim de celebrităţi, nu ne îndoim că au sărbătorit ziua de 5 aprilie cu fast!

Fashion

FOTO Cum s-au îmbrăcat vedetele anului la gala Jameson Empire

Deşi sezonul premierilor a apus odată cu Oscarurile, vedetele s-au prezentat la gala Empire curioase dacă au primit vreun trofeu, dând lovitura pe covorul roşu cu ţinutele elegante şi bine alese ori, din contră, şi-au câştigat o bulină neagră pentru felul în care s-au prezentat

FOTO Vedete surprinse când mănâncă: amuzante sau penibile?

News

FOTO Vedete surprinse când mănâncă: amuzante sau penibile?

N-au cum să stea locului o clipă, nici când ar trebui să şadă blând şi să mestece în tihnă. Că vor, că nu vor, multe vedete ajung să facă feţe-feţe de dragul fanilor, al paparazzilor sau pur şi simplu că le place să se dea în spectacol şi să fie amuzante.

FOTO Cei mai tatuaţi bărbaţi celebri de la Hollywood: sunt sexy sau nu?

News

FOTO Cei mai tatuaţi bărbaţi celebri de la Hollywood: sunt sexy sau nu?

Dintotdeauna, imaginea de bad boy râvnit de femei surprinde şi câteva tatuaje dubioase ori mistice la vedere. Dar când vorbim de staruri, se mai aplică această asociere? Sau, din contră, imaginea de tip tur devine una şi mai atrăgătoare şi cool? Pentru unii dintre următorii bărbaţi celebri, tatuajele au fost alese fie din plictiseală, fie din porniri adolescentine şi spontane, fie ca devotament, respect sau admiraţie pentru prezentul lor. În orice caz, aceştia au reuşit să atragă atenţia asupra lor şi să aibă mereu o aură de mister

FOTO Cine se luptă pentru titlul de Cel mai sexy bărbat celebru?

Gossip

FOTO Cine se luptă pentru titlul de Cel mai sexy bărbat celebru?

După clasamentul dedicat sexului frumos, în care câştigătoare a ieşit superba actriţă Penelope Cruz, acum este rândul bărbaţilor faimoşi să lupte pentru titlu. Iar unele surse deja anunţă că bătălia se dă între două staruri de film, unul tânăr, popular şi cu potenţial, altul talentat şi

FOTO Vedete pe Twitter: Kate Hudson şi Sarah Michelle Gellar, un nou look!

News

FOTO Vedete pe Twitter: Kate Hudson şi Sarah Michelle Gellar, un nou look!

Tragem linie după o altă săptămână şi descoperim ce au mai făcut starurile de peste Ocean, zilele acestea: ce-au pus la cale, ce schimbări neaşteptate au preferat şi cum se mai împacă perechile de îndrăgostiţi celebri, în toiul scandalurilor.

Fashion

Premiera “American Horror Story”: Emma Roberts, sexy pe covorul roşu: Lea Michele, apariţie-surpriză!

Serialul se află la al patrulea sezon şi a prins foarte bine la public, cu poveştile lui uşor înfricoşătoare şi imaginaţie bogată. Duminică seara, la premiera seriei fantastice Freak Show, pe lângă vedetele consacrate ale sale, a apărut şi actriţa Lea Michele într-o rochie superbă,