Fashion

Foto Voi aţi votat, noi am comentat!

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu!

Monica Gabor: 60 %

Pixie Lott: 40%

Roman goddess

Nu mică mi-a fost mirarea s-o văd pe Monica într-o luptă a stilurilor cu o vedetă internaţională precum Pixie. Dar se pare că rochia Dolce&Gabbana, care are printuri ce amintesc de cultura latină, este la mare căutare. Cu toate că diferenţa dintre cele două nu este foarte mare în ceea ce priveşte accesorizarea, acest model este mai bine pus în evidenţă de vedeta noastră, deoarece are silueta mai zveltă.

Click pe următoarea!

Lea Seydoux: 63 %

Alexa Chung: 37%

Spring flower

Cu toate că această rochie Miu Miu are un print cât se poate de feminin, Alexa a vrut să-i dea o notă edgy, alegând s-o asorteze cu o pereche de botine negre şi cu geanta din piele de şarpe.Totuşi, această combinaţie nu are cum s-o depăşească pe cea a frumoasei Lea, care are un farmec aparte. Pantofii turcoaz sunt o alegere mult mai bună, deoarece se încadrează în acelaşi registru stilistic şi cromatic.

Click pe următoarea!

Diane Kruger: 58%

Lily Allen:42%

Glitter girl

Diane a avut întotdeauna cele mai speciale apariţii pe covorul roşu, iar de data aceasta nu face excepţie, outfitul Chanel venindu-i impecabil. Combinaţia de fustă, cu cămaşă albă şi papion negru este mult mai şic decât cea cu rochie, a lui Lily. Şi sandalele sunt o opţiune mult mai bună pentru acest tip de fustă, decât pantofii stiletto, deoarece îi conferă o notă mai elegantă. Cântăreaţa primeşte o bilă neagră şi pentru coafura răvăşită!

FOTO: guliver/getty images/splash news/rex features

Modifică Setările