News

Courteney Cox a confirmat logodna cu rockerul Snow Patrol

de admin

Courteney Cox a confirmat logodna cu rockerul Snow Patrol

O veste cât se poate de frumoasă din partea actriţei de comedie care, la cei 50 de ani, se pregăteşte să fie iarăşi mireasă. De data aceasta, cu un bărbat foarte atrăgător şi chiar mai tânăr cu 13 ani decât ea: Johnny McDaid, care cântă în faimoasa trupă Snow Patrol.

“Sunt logodită cu el!”, a scris bruneta din “Cougar Town” şi “Friends”, sub o fotografie selfie cu ea şi iubitul ei de 37 de ani, miercuri. Acesta a scris pe Twitter în acelaşi timp, acelaşi mesaj: “Sunt logodit cu ea!”, semn că amândoi sunt foarte entuziasmaţi de idee.

Deşi anunţul că Johnny a cerut-o de nevastă pe Courteney vine la nici un an de când se întâlnesc – mai exact, la 8 luni – cei doi se înţeleg atât de bine, că nu le este teamă să treacă la etapa următoare a relaţiei, indiferent de diferenţa de vârstă sau de istoria relaţiei lor. Cei doi s-au întâlnit datorită prietenului lor comun, artistul britanic Ed Sheeran, care a dat de înţeles că se iubesc şi locuiesc chiar împreună.

Anunţul logodnei vine la scurt timp după ce cuplul a petrecut în Amanyara şi Caicos pe 14 iunie, când au sărbătorit ziua de naştere a actriţei, cel mai probabil pecetluind aniversarea ei de 50 de ani cu această cerere în căsătorie. Pozele de pe plajă confirmă acest lucru.

Acesta ar fi al doilea mariaj pentru brunetă, care a fost căsătorită cu David Arquette timp de 13 ani, din 1999. Divorţul a fost confirmat anul trecut, în mai, dar cei doi au rămas buni prieteni şi au o fată împreună, Coco.

FOTO WENN

Modifică Setările