Muzica

Trupa N&D, împreună din nou

Trupa N&D, împreună din nou

Doar pentru o seară, din păcate pentru fanii lor, care, totuşi, speră că această întâlnire a Deliei cu Nick să anunţe o viitoare colaborare. Mai ales că Nick, care a şi slăbit foarte mult în ultimul timp, şi-a pregătit revenirea pe piaţa muzicală.

N-ai cum să nu-ţi aduci aminte de succesul nebun de care s-a bucurat trupa N&D la începutul anilor 2000! Nu exista petrecere fără melodiile lui Nick şi ale Deliei, iar casetele lor se vindeau ca pâinea caldă.

Între timp, carierele celor doi artişti au luat-o pe drumuri diferite, iar Nick (pe numele său adevărat Nicolae Marin) a devenit soţ şi tată. Ba chiar părea că, pentru Nick, scena nu mai e la fel de atractivă. Dar iată că, de curând, afişând un look fresh şi un tonus bun, după ce a scăzut în greutate, Nick a revenit pe piaţă cu un nou single, „Love & Desire“, sub titulatura No Rules.

Deşi au trecut 14 ani de atunci, cei doi artişti au rămas în relaţii foarte bune şi, de fiecare dată când se revăd, amintirile îi năpădesc. O fotografie postată de jurata "X Factor" pe pagina personală de Facebook e dovada clară că, pentru ei, timpul parcă a stat în loc. "Ai spune că... e de atunci, dar e chiar de ieri seară", a scris Delia.

Imediat, miile de fani au asaltat-o cu mesaje şi aprecieri, semn că isteria din jurul trupei N&D s-a reactivat.

Modifică Setările