Muzica

Trupa N&D, împreună din nou

Trupa N&D, împreună din nou

Doar pentru o seară, din păcate pentru fanii lor, care, totuşi, speră că această întâlnire a Deliei cu Nick să anunţe o viitoare colaborare. Mai ales că Nick, care a şi slăbit foarte mult în ultimul timp, şi-a pregătit revenirea pe piaţa muzicală.

N-ai cum să nu-ţi aduci aminte de succesul nebun de care s-a bucurat trupa N&D la începutul anilor 2000! Nu exista petrecere fără melodiile lui Nick şi ale Deliei, iar casetele lor se vindeau ca pâinea caldă.

Între timp, carierele celor doi artişti au luat-o pe drumuri diferite, iar Nick (pe numele său adevărat Nicolae Marin) a devenit soţ şi tată. Ba chiar părea că, pentru Nick, scena nu mai e la fel de atractivă. Dar iată că, de curând, afişând un look fresh şi un tonus bun, după ce a scăzut în greutate, Nick a revenit pe piaţă cu un nou single, „Love & Desire“, sub titulatura No Rules.

Deşi au trecut 14 ani de atunci, cei doi artişti au rămas în relaţii foarte bune şi, de fiecare dată când se revăd, amintirile îi năpădesc. O fotografie postată de jurata "X Factor" pe pagina personală de Facebook e dovada clară că, pentru ei, timpul parcă a stat în loc. "Ai spune că... e de atunci, dar e chiar de ieri seară", a scris Delia.

Imediat, miile de fani au asaltat-o cu mesaje şi aprecieri, semn că isteria din jurul trupei N&D s-a reactivat.

Comentarii

Articole asemănătoare

Andreea Bălan, schimbare radicală de look

News

Andreea Bălan, schimbare radicală de look

Pe principiul „lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba“, ori, mai curând, pe modelul „vrăjitoarei“ Delia, jurata de la „Te cunosc de undeva“ a suferit o transformare radicală.

Muzica

AUDIO Nicola, primul single din ultimii 6 ani

După o pauză considerabilă pe piaţa românească, cântăreaţa revine cu forţe proaspete cu o nouă piesă emoţionantă, compusă de un compozitor britanic, cu care spera să se facă remarcată la Eurovision.

Se schimbă juraţii de la „Te cunosc de undeva“

TV

Se schimbă juraţii de la „Te cunosc de undeva“

După câteva sezoane în care membrii juriului au rămas aceiaşi, în noul sezon alte vedete vor cântări prestaţia artiştilor în show-ul de la Antena 1.

FOTO Delia, vacanţă de iarnă… la cald

News

FOTO Delia, vacanţă de iarnă… la cald

Ca multe alte vedete care aleg să-şi petreacă începutul de an departe de frigul de acasă, cântăreaţa şi soţul ei au fugit spre ţările calde, pentru soare, plajă şi multă relaxare. Iată cum se distrează într-una dintre cele mai exotice destinaţii asiatice: Thailanda.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

VIDEO Cheloo, în mijlocul unui scandal uriaş

News

VIDEO Cheloo, în mijlocul unui scandal uriaş

Comentariile juratului „X Factor“ la adresa unui concurent homosexual au stârnit un val de controverse, transformând show-ul muzical al Antenei 1 în ţinta CNA, care a primit numeroase reclamaţii în acest sens.