Lifestyle

4 motive pentru care aleg produse româneşti de calitate

4 motive pentru care aleg produse româneşti de calitate

 De câţiva ani se tot vorbeşte despre faptul că produsele fabricate în România ar trebui să aibă prioritate în alegerile cumpărătorilor autohtoni. Am observat că tot mai multe firme româneşti pun accent pe calitate, iar produsele noastre sunt apreciate nu doar pe plan local, ci şi internaţional. Astăzi vreau să vă povestesc de ce prefer să cumpăr produse româneşti de calitate.

1.Calitatea face diferenţa

Piaţa românească este invadată de produse provenite din toate colţurile lumii, iar clienţii au posibilitatea de a alege produsele potrivite dorinţelor, aşteptărilor şi posibilităţilor lor financiare. Din cauza acestei varietăţi foarte mari, calitatea este cea care va face diferenţa de fiecare dată. Un client satisfăcut va recomanda acel produs şi firma respectivă va avea de câştigat o piaţă de desfacere. Pentru că o firmă autohtonă cunoaşte aşteptările clienţilor săi va fi mult mai uşor să adapteze produsele şi serviciile oferite astfel încât satisfacţia fiecărui cumpărător să fie garantată.

O firmă precum Unika, spre exemplu, oferă posibilitatea ca fiecare client să comande produsul dorit, în forma, culoarea, modelul preferat. Cu alte cuvinte, produsele sunt unice pentru că există posibilitatea de a personaliza totul după dorinţa clientului, iar calitatea accesoriilor şi a pielii utilizate de către producătorul autohton reprezintă capacitatea de a se plia pe cerinţele pieţei.

2.Cadou unic

Pentru cadouri pe care intenţionez să le fac prietenilor din străinătate prefer produse tradiţionale româneşti. De multe ori vorbim despre oameni de afaceri cu care interacţionăm aşa că o agendă din piele naturală, cu accesorii rezistente, folosite şi de marile case de modă reprezintă un cadou potrivit. Pentru ca agenda să nu reprezinte un cadou banal, prefer să personalizez şi să aleg ceva specific persoanei căreia intenţionez să o dau.

Vă spun un secret? Oamenii îşi doresc să aibă ceva deosebit, iar banala agendă poate reprezenta o modalitate de a le dărui ceva care să creeze iluzia unicităţii. De la coperta groasă, buretată, acoperită cu piele naturală până la existenţa unor buzunare interioare pentru cărţi de vizită/carduri sau a unui suport pentru pix, de la brodarea unor cuvinte pe copertă până la personalizare coperţii ( prin aplicarea unui timbru sec ori prin folio, print UV sau emboss) un astfel de cadou poate surprinde complet.

3.Tradiţional

Meşteşugul coaserii şi broderiei reprezintă o tradiţie la noi în ţară. Produsele autohtone care respectă această tradiţie aduc aminte de poveştile spuse la gura sobei prin care se transmiteau informaţii despre importanţa firelor urzite, a simbolurilor încrustate care creau magia unor ritualuri şi stârneau imaginaţia tuturor.

4.Preţul

După ce iei în calcul cele 3 motive de mai sus ajungi la punctul care determină cumpărarea unui produs, în speţă vorbim despre preţ. Pentru că produsele sunt realizate din materiale găsite pe piaţa românească, respectând standardele de calitate, preţul este cel potrivit buzunarului unui client care este plătit în moneda naţională. Cu alte cuvinte, raportul preţ-calitate-salariu este optim, iar un produs realizat în România poate fi achiziţionat de către orice client care doreşte ceva deosebit.

 Iată aşadar care sunt motivele pentru care prefer să cumpăr produse româneşti. Voi ce alegeţi?

Modifică Setările