Caitlyn Jenner, ”sosia” Angelinei Jolie

5 octombrie, 2015
colaj3 jpeg

Fostul domn Kardashian, actuala doamnă Cait, a găsit inspiraţie în stilul supremei Angie. În fond, cine o poate condamna?!

V-aţi întrebat vreodată de ce arăta Caitlyn perfect în poze imediat după prima apariţie publică din iunie? Ei bine, iată că nu doar fetele sale au inspirat-o, ci şi un etalon al eleganţei şi al simplităţii de la Hollywood, doamna Pitt. Mai mult decât atât, Cait (65) a apelat la ajutorul stilis­tului Angelinei, Jennifer Rade, pentru a o ajuta să-şi dezvolte un stil feminin personal. De altfel, în show-ul I am Cait, aceasta a mărturisit că fashion icon-ul ei este chiar actriţa de 40 de ani: „Îmi place foarte mult look-ul ei casual, elegant şi foarte şic”. Ei bine, se spune că imitaţia este cel mai sincer mod de a flata. Iată şi dovada...

Smart casual

image

Cait a purtat, la majo­ratul fiicei ei, Kylie, o combinaţie black chic, cu o geacă de piele foarte la modă. Angie a fost surprinsă cu ace­laşi styling în 2010, în turneul de promovare al filmului ei, Salt.

Office chick

image

Pentru evenimentul Film Critics Awards din 2012, fusta creion din piele, „vedeta“ anului trecut, a fost combinată de Angelina cu o bluză extrem de elegantă din mătase. Aşadar, nu ne miră apariţia în acelaşi registru a lui Caitlyn, pe străzile din Beverly Hills, pe 27 iulie.

 Gata de red carpet

image

Angelina a întors multe capete în creaţia Atelier Versace, pe care a purtat-o în 2010, la premiera filmului The Tourist. Cu ocazia primei sale apariţii publice, pe 15 iulie, când a primit premiul ESPYs, fostul domn Jenner a abordat o ţinută aproape identică.

foto: GULIVER/getty images/splash news/rex features



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg