News

La 41 de ani! Cameron Diaz, „numai picioare“ pe o copertă glossy

La 41 de ani! Cameron Diaz, „numai picioare“ pe o copertă glossy

Pe măsură ce îmbătrânesc, aceste vedete de la Hollywood renunţă la cât mai multe haine, în public. Se merge, cumva, pe principiul: un an în plus, o haină în minus.

E drept că după ce ne-a arătat cam tot ceea ce are ea mai bun în filmul Sex Tape, şi nu ne referim aici neapărat la talentul actoricesc, era şi culmea ca actriţa de 41 de ani să facă pe timida pentru coperta ediţiei americane a revistei Esquire.

Cameron a avut nevoie doar de-un costum de baie întreg, negru, pentru un plus de dramatism, pentru a-şi pune în valoare acele picioare kilometrice, care încă o ţin în cursa pentru roluri în Cetatea Filmului. Într-o altă fotografie, de interior, actriţa ne arată că o camaşă albă îi vine mai bine unei blonde fatale dacă este… udă.

În rest, în interviul care însoţeşte pozele, dacă îl mai citeşte cineva, Diaz vorbeşte despre relaţia cu mignonul rocker Benji Madden şi despre faptul că încă nu-şi doreşte copii.

Comentarii

Articole asemănătoare

Dieta VIP: Cele 10 porunci ale lui Cameron Diaz

Body & Soul

Dieta VIP: Cele 10 porunci ale lui Cameron Diaz

Are 41 de ani, însă corpul ei nu pare a fi trecut de 30. Are o imagine sănătoasă şi un tonus pe care cu greu îl mai descoperim chiar şi printre adolescenţii entuziaşti. Noi îţi oferim ocazia să afli secretele din spatele zâmbetului fericit al actriţei, chiar din „manualul“ ei de viaţă sănătoasă: „The Body Book“.

Gossip

Cameron Diaz şi Benji Madden, disperaţi să aibă copii: ce măsuri vor să ia?

Umblă vorba prin târg că faimoasa actriţă, deşi arată dureros de bine şi trăieşte o dragoste pe care o merita de mult, vrea cu disperare un copil cu soţul ei, rockerul Benji Madden. Lucrurile sunt cu atât mai sensibile cu cât Cameron nu prea a putut rămâne însărcinată, oricât a încercat.

News

FOTO La două luni de la nuntă, Cameron Diaz vorbeşte despre viaţa ei sexuală!

Nimeni nu credea că celebra actriţă va ajunge la altar prea curând, însă s-a întâmplat. De două luni de când este căsătorită cu rockerul Benji Madden, Cameron Diaz este fericită şi pare că viaţa ei a ajuns pe un făgaş al

News

Au jurat că nu se căsătoresc, dar au ajuns la altar! Vezi despre ce vedete este vorba!

Dacă ai o relaţie de lungă durată nu înseamnă că-ţi doreşti neaparat să te şi căsătoreşti. Aceasta pare să fie deviza multor celebrităţi de la Hollywood, care resping categoric ideea schimbării stării civile printr-un act oficial. Ce puţin, aceasta este până în momentul în care îşi întâlnesc sufletul pereche.

News

Ce cupluri noi s-au format în 2014

În lumea lor, a celebrităţilor, n-aduce anul ce-aduce ceasul. N-avem noi timp şi spaţiu să le recapitulăm toate iubirile, dar un rezumat tot am făcut.

Cameron Diaz & Benji Madden

Când a lovit Cupidon: Mai