News

50 e doar un număr! Nicole Kidman a pozat în chip de femeie fatală

50 e doar un număr! Nicole Kidman a pozat în chip de femeie fatală

Are 50 de ani şi încă mai poate. Nicole Kidman este subiectul uneia dintre cele mai sexy coperte de reviste cu ea, din ultima vreme, şi anume cea a publicaţiei australiene Stellar, ediţia de august.

Şedinţa foto cu actriţa care a împlinit 50 de ani în luna iunie ne-o arată pe divă purtând o rochie creată de Alexander Perry, pe care vedeta o poartă chiar şi pentru cadrele din piscină.

În textul care însoţeşte shootingul, Nicole vorbeşte despre îmbătrânire şi despre cum a afectat-o schimbarea prefixului.

"Mă gândesc că este viaţa mea şi mă bucur foarte mult că am 50 de ani. Odată ce ajungi la o vârstă anume, cam asta se întâmplă cu aniversările zilelor de naştere. Nu am dat o petrecere uriaşă. Am vrut doar să fiu cu familia mea. A venit şi sora mea cu copiii ei şi cumnatul meu, mi-au fost aproape Keith Urban şi fetele mele. Am vorbit prin Skype cu mama mea deoarece ea nu a putut să ia avionul până la noi. Am mers eu la ea şi am organizat o mică petrecere cu ea şi prietenii mei cei mai apropiaţi. Asta a fost tot. Ceva foarte simplu."

Modifică Setările