News

50 de lucruri picante pe care trebuie să le ştii despre “50 Shades of Grey”!

de admin

50 de lucruri picante pe care trebuie să le ştii despre “50 Shades of Grey”!

Premiera mult aşteptatului film erotic se apropie din ce în ce mai mult, iar atmosfera parcă se încinge şi ea în realitate, anticipând scenele tabu şi plin de intensitate, din adaptarea cinematografică după romanul lui E.L. James. Pe bună dreptate că este unul din cele mai anticipate producţii ale anului, mai ales că va debuta chiar de Ziua Îndrăgostiţilor!

Dar până să-i sorbim din ochi pe cei doi actori principali, Jamie Dornan şi Dakota Johnson, în provocatoarea poveste cu picanterii BDSM, sado-masochiste, să aflăm 50 de lucruri la fel de picante despre “50 Shades of Grey”, de la colegii noştri de la OK! Australia!

1. Jamie Dornan, actorul de origine irlandeză în vârstă de 32 de ani, pe care îl vom vedea în rolul afaceristului Christian Grey care leagă femeile în activităţile din aşternuturi, mai are un rol interesant în serialul irlandez de televiziune “The Fall”, cel al unui criminal.

2. Dakota Johnson, în vârstă de 25 de ani, care joacă rolul partenerei sale de joacă, Anastasia Steele, a fost batjocorită în repetate rânduri de colegii ei, de când era mică, pe seama părinţilor ei celebri, Melanie Griffith şi Don Johnson, şi a ajuns la un centru de reabilitare din cauza depresiei, dar a negat abuzul de droguri sau alcool.

3. Poate că joacă un rol de celibatar seducător în film, dar în viaţa reală, e un familist convins. Jamie e căsătorit cu Amelia Warner (32), cu care o fetiţă de un an şi trei luni, Dulcie.

4. Fostul iubit al Dakotei, Jordan Masterson (28), este scientolog şi a încercat s-o convingă pe actriţă să o treacă la aceeaşi religie, ca să treacă mai uşor peste faima provocată de film. Dar cei doi s-au despărţit anul trecut, iar ea s-a cuplat cu modelul Matthew Hitt (26).

5. Numele “50 Shades” nu este unic, căci se foloseşte peste tot, chiar şi-n bucătărie – există cartea de bucate “50 Shades of Kale”!

6. Jamie e obsedat de jocul “Big Buck Hunter HD”, pe care soţia sa i l-a arătat. “Ea mi-a povestit de el, e unul din lucrurile pentru care o iubesc atât de mult”, a spus el.

7. Dakota a apărut şi-n filmul “The Social Network”, fiind o studentă cu care se culcă Justin Timberlake.

8. Jamie a avut coşmaruri despre premieră, după ce mulţi internauţi şi-au exprimat dezacordul în alegerea lui ca actor. “Mă temeam să nu fiu ucis, ca John Lennon, de unul din fanii nebuni, la premieră”, a recunoscut protagonistul.

9. În 2006, Dakota a fost numită Miss Golden Globe.

10. Prima alegere a autorului cărţii a fost Robert Pattinson, iar Ryan Gosling a refuzat şi el rolul.

11. Jamie recunoaşte că îi plac comediile siropoase, inclusiv “Pretty Woman”!

12. În 2010, Dakota a dat o audiţie pentru serialul „Girls”, dar fără succes. În schimb, a fost recomandată pentru filmul “The five-year engagement”.

13. Jamie a evitat să se întâlnească cu Keira Knightley, fosta lui iubită, la o petrecere BAFTA, pe 10 ianuarie, unde au participat amândoi.

14. Se pare că a existat şi flirt la filmări, din partea lui Eloise Mumford, colega Anastasiei.

15. Înainte să încerce actoria, Jamie a fost unul din cele mai bine plătite modele din lume. Contractele cu Dior, Armani şi Calvin Klein – a pozat şi cu Kate Moss – vorbesc de la sine. Ba i-au adus şi porecla de “abdomenul de aur”!

16. Se aşteaptă ca vânzările de jucării sexuale să crească brusc după premiera filmului, aşa cum s-a întâmplat şi după ce a apărut cartea!

17. Deşi altor actriţe le-ar fi jenă de scenele fierbinţi, Dakota nici n-a clipit, spunând că ea poate filma orice, secretul e că nu are pic de ruşine.

18. Jamie susţine că nu a fost un sex-simbol dintotdeauna. “Nu mă descurcam foarte bine cu fetele. Prietenele surorii mele mereu spuneau că sunt drăgălaş. Detestam asta, ultimul lucru pe care vrei să-l auzi e că eşti drăgălaş”.

19. Irlandezul e catalogat drept următorul Brad Pitt, conform actriţei Marcia Gay Harden, care joacă rolul mamei sale.

20. Numele lui apare şi-n lista cuceririlor amoroase ale lui Lindsay Lohan…

21. Surse spun că cei doi actori au avut parte de un antrenor care să-i menţină cât mai flexibili pentru scenele intime.

22. Jamie chiar a vizitat locuri tabu pentru a afla mai multe despre rolul său. “A fost interesant, apoi m-am întors la soţia şi la copilul meu… am făcut un duş lung înainte de a-i atinge!”.

23. Totodată, a promis că nu va mai apărea gol vreodată în vreun film.

24. Nu vă aşteptaţi să-l vedeţi chiar nud pe Jamie, a semnat un contract pentru a nu-şi arăta chiar toate părţile intime.

25. Deşi unii au comentat incompatibilitatea fizică a celor doi actori, când au înmânat un Glob de Aur, luna trecută, regizoarea Sam Taylor-Johnson a spus că au fost magici în film. “Chimia, veţi vedea, există din plin acolo, şi e potrivită”.

26. A trebuit 22 de duble pentru a filma întâlnirea Anei cu Christian în lift!

27. Se zvoneşte că o versiune mai explicită va fi lansată în SUA.

28. Faptul că ştia din copilărie să lege noduri l-a ajutat şi acum la filmările hot!

29. Oprah este fană înrăită a cărţii şi abia aşteaptă filmul. “Sper ca filmul să fie mai explicit decât cartea. Mai multă acţiune, mai puţină vorbărie”.

30. Cercetările l-au convins pe Jamie că există mai mulţi sado-masochişti decât credea. “În fiecare oraş din lume, există persoane care vor să fie loviţi cu palete cu capse pe ele”.

31. Când a fost lansat trailerul, în vară, a devenit cel mai vizualizat trailer online din istorie, cu peste 100 de milioane de vizualizări în prima săptămână.

32. Filmul debutează şi pe 11 februarie la Festivalul de Film de la Berlin.

33. Până şi machiajul e celebru: a fost scos la vânzare o ediţie limitată de make-up inspirată de film.

34. La fel, un hotel din New York, Ink48, oferă pachetul “50 Shades of Grey” – şampanie, jucării sexuale şi afrodisiace!

35. Experţii preconizează că vânzările vor ajunge la 500 milioane de dolari mondial. Uluitor, dat fiind că filmul a avut un buget de 50!

36. Un film creştin, “Old Fashioned”, se va lansa în aceeaşi zi cu “50 Shades”, evident pentru a lupta cu trendul acesta ispititor…

37. Don Johnson e foarte iritat de rolul fiicei sale. La fel şi bunica acesteia, Tippi Hedren.

38. Melanie Griffith a recunoscut că nu se va uita la film. “Dakota m-a rugat asta”.

39. Conservatorii religioşi s-au înfuriat din cauza succesului filmului, spunând că promovează violenţa.

40. Hashtagul oficial al filmului în social media este #Team50.

41. Rita Ora, care joacă rolul Miei, s-a despărţit de Calvin Harris chiar în timpul filmărilor, fapt pentru care a plâns continuu la filmări, spun surse.

42. Jamie poate că nu e complet gol în film, dar a arătat totul într-un shooting pentru revista “Interview”!

43. Se zvoneşte că şi Kendall Jenner va juca în continuarea filmului erotic!

44. Alte surse spun că autoarea cărţii a stat nopţi întregi să rescrie scenele cât mai sexuale, dar asta nu i-a convenit regizoarei.

45. Poţi urmări personajele pe Twitter: @ChristianTGrey şi @AnaRSteele.

46. Fiica lui Jamie a sosit pe lume cu 3 zile înainte de filmări. “A fost o nebunie!”.

47. Fanii nemulţumiţi de castingul irlandezului l-au şi acostat pe stradă, vorbindu-i destul de urât despre prestaţia sa şi de rolul în sine.

48. Regizoarea a început să-şi schimbe şosetele în fiecare zi, la 3 după-amiaza, pe platourile de filmare.

49. În cinstea personajului masculin, autoarea cărţii, E.L. James a scos două colecţii de vin – alb şi roşu – pe baza poveştii personajelor sale.

50. Jamie spune că e vorba de mai mult decât sex în film. “Vom spune o poveste de dragoste, nu e vorba de ce se întâmplă în Camera Roşie doar, partea aia nu e filmul în sine”.

FOTO CINEMAGIA, GETTY

Modifică Setările