News

La 65 de ani, Rod Stewart se pregăteşte să schimbe scutece

Cântăreţul declară că se simte capabil, la vârsta de 65 de ani, să devină tată pentru a opta oară.

Legendarul rocker Rod Stewart susţine că acum este într-o formă fizică mai bună decât a fost la 45 de ani. Tocmai de aceea a primit cu zâmbetul pe buze vestea că va deveni tată pentru a opta oară în martie 2011. Soţia cântăreţului, Penny Lancaster, este însărcinată şi va naşte în primăvara anului viitor. „Am 65 de ani, dar nicio dorinţă de a mă retrage în curând de pe scenă. Îmi place mult ceea ce fac şi mă consider norocos că am astfel de carieră. Încerc să mă menţin în formă, iar familia mea cea tânără mă ţine în priză tot timpul”, a declarat entuziasmat Rod.

Comentarii

Articole asemănătoare

Simona Gherghe e însărcinată!

News

Simona Gherghe e însărcinată!

Fiul lui Rod Stewart, după gratii!

News

Fiul lui Rod Stewart, după gratii!

Sean Stewart, fiul de 34 de ani al celebrului rocker a fost arestat pe aeroportul din Miami, tocmai când se pregătea să plece spre un eveniment caritabil desfăşurat în Haiti. Iar motivul e unul cât se poate de surprinzător!

News

Cupluri de mărimi... diferite!

Pe bună dreptate, în cazul unor cupluri celebre, pare că iubirea este oarbă. Nu de alta, dar pentru cei îndrăgostiţi, înălţimea lor chiar nu stă în calea fericirii. Şi se afişează cu mândrie în lumina reflectoarelor, fără teama de-a fi luaţi peste picior pentru asta. Iată ce cupluri se bucură de romantism indiferent de la ce înălţime se sărută!