News

8 secrete neplăcute din viaţa idolilor noştri

de admin

Le iubim, le stimăm, le invidiem, le admirăm pentru că au schimbat lumea. Vorbim de artişti, actori şi politicieni – vedete care şi-au câştigat reputaţia făcând lucruri minunate. Însă, ca orice om, totuşi, au un trecut mai sumbru decât am fi crezut, lipsit de perfecţiune. Ba chiar unele dintre următoarele celebrităţi au făcut lucruri îngrozitoare în tinereţe şi nu numai. Ce secrete ascund ele?

Să descoperim o parte dintre ele...

Charlie Chaplin

Iconicul comediant a reuşit s-o lase însărcinată pe actriţa Lita Grey şi a fost forţat să se însoare cu ea în 1924, ea devenindu-i astfel a doua soţie. Motivul pentru care a fost obligat? Lita nu a dorit să renunţe la sarcină. Dar ştiaţi că pe atunci, actriţa avea doar 15 ani, iar Charlie 35?

Elvis

Legenda rock&roll-ului se simţea foarte intimidat şi nesigur în preajma femeilor de vârsta lui – situaţie căreia nu-i putea face faţă, se pare. De aceea, se zvoneşte că ar fi dat multe petreceri în care dormea cu fete de 14 ani! Îi plăceau în mod special virginele, pentru că nu l-ar f forţat cu nimic, din punct de vedere fizic, şi nici nu l-ar fi judecat în materie de experienţă sexuală.

Einstein

Geniul a încropit o listă de reguli pentru soţia sa. Condiţiile sale?

“Te vei asigura că:

- Hainele şi rufele mele sunt ordonateş

- Voi primi 3 mese pe zi, în camera mea

- Dormitorul şi camera de studiu sunt mereu curate, dar mai ales că biroul meu rămâne în folosinţă doar pentru mine

Vei renunţa la comunicarea personală cu mine, de vreme ce nu sunt necesare din punct de vedere social. Mai exact, nu vei avea pretenţia:

- Să stau cu tine acasă

- Să ies cu tine sau să călătoresc cu tine”

... astea fiind doar o parte din pretenţiile sale!

Steve Jobs

Pe vremea când era tânăr, regretatul geniu şi-a înşelat cel mai bun prieten. În timp ce lucra la crearea unui joc, lui Steve I s-a cerut să reducă circuitele integrate din joc la mai puţin de 80, pentru a fi manufacturat mai ieftin. Aşa că s-a dus la prietenul său de-o viaţă, Steve Wozniak, pentru ajutor, oferindu-i jumătate din bani. După 4 zile de nesomn şi muncă asiduă, acesta a reuşit să aducă circuitele integrate la 30. Doar că banii primiţi au fost doar 350$, suma totală primită de Jobs fiind, teoretic 700$.

Ani mai târziu, prietenul fondatorului brandului Apple a plâns pur şi simplu, când a descoperit că Jobs primise 5000$, nu 700. Suferinţa era pricinuită nu de bani, ci de încrederea şi prietenia pe care le-a pierdut. “Aveam oricum un job ca inginer, la HP, Steve putea să păstreze toţi banii”.

Chuck Berry

Pionierul muzicii rock&roll a făcut minuni în muzică. Însă, de asemenea, a avut un trecut mai puţin glorios. În 1944, a primit o pedeaspa de 3 ani şi 10 luni pentru jaf armat; în 1961 a transportat un copil de 14 ani peste graniţă, cu „interes imoral” – pentru care a stat în închisoare 20 de luni; iar în 1990, a recunoscut că deţine casete video cu femei filmate fără să ştie, în toaletele publice din restaurantul său – a plătit o cauţiune de 1,3 milioane de dolari.

John Wayne

Un alt idol al cinematografiei secolului XX a fost de partea supremaţiei rasei albe, în sensul că, în 1971, actorul a declarat: “Cred în superioritatea albilor până când negrii vor fi educaţi să-şi asume responsabilităţi”.

Laura Bush

Fosta Primă Doamnă a Americii, soţia lui George W. Bush, are o pată neagră în trecutul său. Deşi a făcut multe lucruri bune la Casa Albă, promovând cititul şi iniţiind o mişcare dedicată sănătăţii şi bunăstării femeilor, la 17 ani, a luat-o pe arătură, la propriu. Ea conducea o maşină pe un drum de ţară marcat cu Stop şi neluminat, lovind din plin o altă maşină. Aceasta era condusă de Mike Douglas, un tânăr de 17 ani, coleg de şcoală cu Laura. Din păcate, el a murit pe loc, dar nicio acuzaţie nu a fost făcută.

Roman Polanski

Marele regizor a recunoscut în 2009, când a fost arestat în Elveţia, că a drogat şi violat o fată de 13 ani şi a fugit în Franţa, înainte de sentinţa sa. Însă o suită de celebrităţi au avut şocanta iniţiativă de-a semna o petiţie pentru ca regizorul să fie eliberat, deşi săvârşite o faptă foarte gravă împotriva unei minore. Printre susţinătorii lui se numără Penelope Cruz, Woody Allen, Wes Anderson, Tilda Swinton, Martin Scorsese, Harrison Ford, Natalie Portman, Pedro Almodovar, Alfonso Cuaron, David Lynch, Monica Bellucci…

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Britney Spears ne anunţă cumva că e logodită? Vezi pozele!

Când ne gândim că, recent, artista de 33 de ani a mărturisit că i-ar plăcea foarte mult să se căsătorească din nou... ce să mai credem din ultimele fotografii surprinse cu ea şi Charlie, în vacanţă, în care vedem clar un inel cu diamant pe inelarul vedetei? Bat clopotele de nuntă?

Britney Spears se mărită, dar nu înainte de-a se poza cu delfinii. Şi familia!

News

Britney Spears se mărită, dar nu înainte de-a se poza cu delfinii. Şi familia!

Prinţesa pop – sau, mă rog, fosta prinţesă pop – ne dă de înţeles că s-a hotărât asupra unui tip, în sfârşit. Unul cu care să ajungă la altar, desigur. Brit a comentat zâmbind şăgalnic că “nu ştii niciodată”cum poţi ajunge să te măriţi în vreo capelă din Las Vegas.

FOTO Britney Spears s-a pozat cu noul iubit!

News

FOTO Britney Spears s-a pozat cu noul iubit!

La doar două luni de când a anunţat despărţirea de Dave Lucado, care ar fi înşelat-o, vedeta pop de 32 de ani a trecut la altă cucerire. Noua relaţie a lui Britney a fost anunţată printr-un selfie postat de aceasta, alături de Charlie Ebersol, cu simbolul inimii

FOTO O mai ştiţi pe Curly Sue? Vezi cum arată fostul copilul-vedetă, la 33 de ani!

News

FOTO O mai ştiţi pe Curly Sue? Vezi cum arată fostul copilul-vedetă, la 33 de ani!

Celebra fetiţă din filmul de comedie din 1991, creaţă şi plină de idei trăsnite, este, în viaţa reală, un om cât se poate de normal, trecut chiar prin provocări nu chiar atât de frumoase. Pe numele ei Alisan Porter, actriţa a recunoscut recent că suferă de alcoolism şi că duce o luptă continuă cu dependenţele care i-au afectat viaţa,

News

Verdictul: Oscar Pistorius, vinovat de uciderea iubitei sale. Află detaliile!

Celebrul atlet paraplegic a fost achitat de acuzaţia de crimă cu premeditare, însă a primit verdictul de vinovat pentru ucidere din culpă a Reevei Steenkamp (29), pe care a împuşcat-o de 4 ori prin uşa băii din propria locuinţă, pe 14 februarie.

Gossip

Eva Mendez, “însărcinată cu copilul lui Ryan Gosling”

Iată, deci, motivul care se speculează pentru absenţa cuplului în spaţiul public! Cel puţin, conform mărturisirilor recente citate de tabloide: iubita de 40 de ani a frumosului actor ar fi rămas gravidă cu primul lor copil, ba chiar e în luna a şaptea!

Courteney Cox a confirmat logodna cu rockerul Snow Patrol

News

Courteney Cox a confirmat logodna cu rockerul Snow Patrol

O veste cât se poate de frumoasă din partea actriţei de comedie care, la cei 50 de ani, se pregăteşte să fie iarăşi mireasă. De data aceasta, cu un bărbat foarte atrăgător şi chiar mai tânăr cu 13 ani decât ea: Johnny McDaid, care cântă în faimoasa trupă Snow Patrol.

News

FOTO Vedete fără machiaj pe Internet

Bineînţeles, imaginea pe care o afişează 99% din timp celebrităţile, ca scoase din cutie, nu este întotdeauna cea reală. Mai că nici cea aproape de realitate nu este! Retuşuri, cosmetică şi tratamente, toate le ajută să rămână nişte păpuşi pe scena Hollywoodului. Totuşi, regăsim unele vedete care nu se jenează să posteze online exact cum s-au trezit: cu faţa la cearşaf. Unele arată foarte bine înzestrate de la mama natură, altele ar avea nevoie de mici retuşuri pe ici, pe colo.

Să vedem care sunt vedetele trezite fără machiaj!