Gossip

8 vedete care nu se machiază tot timpul

8 vedete care nu se machiază tot timpul

Dana Nălbaru

Majoritatea vedetelor nici nu concep să iasă din casă nefardate, dar mai sunt şi staruri care, măcar din când în când, mizează pe naturaleţe. Iată 8 dintre vedetele care nu se machiază în fiecare zi:

Rihanna este una dintre vedetele pentru care machiajul nu este indispensabil. Artista nu se sfieşte să apară nemachiată în public, drept dovadă că se mândreşte cu tenul său. Nici Jennifer Love Hewitt nu are nicio problemă să iasă în public fără pic de machiaj. Artista arată foarte bine, având un ten curat şi bine îngrijit.

O altă vedetă care nu se fereşte să apară nemachiată este şi Shakira. Vedeta se mândreşte cu tenul ei perfect şi cu trăsăturile frumoase ale feţei.

Şi Adela Popescu este una dintre vedetele care nu se machiază tot timpul

De asemenea, Kristen Stewart, devenită celebră în urma seriei de mare succes “Twilight” a lăsat şi ea machiajul la o parte şi s-a lăsat surprinsă “în stare naturală”.

8 vedete care nu se machiază tot timpul
Dana Nălbaru

Dintre artiştii autohtoni, despre Dana Nălbaru putem spune că nu este o mare amatoare de farduri. Artista a fost  destul de des fără machiaj. Mai mult decât atât, cântăreaţa a urcat o fotografie pe Facebook în care apare fără pic de machiaj. "Am văzut că se poartă să pui poză fără machiaj. Aşa arăt eu după un masaj facial de hidratare", a scris Dana. Imediat, artista a primit zeci de like-uri, semn că arată bine nemachiată.

Dana nu este prima vedetă care îşi pune astfel de fotografii pe site-ul de socializare. În trecut şi Delia, Corina Bud, Monica Bârlădeanu sau Andreea Ibacka au apărut fără machiaj.

Nici Adela Popescu nu se fereşte să se arate fanilor aşa cum e în realitate, nemachiată, când ştie că nu pozează pentru camere. Recunoaşte însă că, în mod normal, nu postează pe reţelele de socializare orice instantaneu, făcând o selecţie "la sânge" şi publicând exact fotografia care o avantajează din toate punctele de vedere.

Printre vedetele care nu se machiază în fiecare zi se regăseşte şi Delia Matache

Deşi are 40 de ani, Andreea Marin şi-a surprins fanii cu o imagine în care apare în pijamale, cu un pisoi în braţe, naturală, fără strop de farduri. Prietenii de pe Facebook au reacţionat imediat şi au comentat că: “O femeie este cu adevărat frumoasă când este la fel de frumoasă şi nemachiată. Eşti fermecătoare, Andreea.

8 vedete care nu se machiază tot timpul
Andreea Marin

O altă vedetă care nu se machiază în fiecare zi este Delia Matache. Ea este una dintre puţinele staruri autohtone care îşi bucură din când în când fanii cu poze în care apare fără machiaj, spre fericirea multor admiratori care îi transmit că este mult mai frumoasă atunci când nu-şi aplică farduri. Dovada faptului că Delia ştie că este frumoasă chiar şi atunci când nu este machiată deloc este şi faptul că are curajul să iasă din casă fără să se fardeze.

Modifică Setările