News

Carla Bruni nu mai alăptează din cauza alegerilor

Carla Bruni nu mai alăptează din cauza alegerilor

Stresată din cauza cursei electorale în care e angrenat soţul ei, Prima Doamnă a Franţei n-a mai putut să-şi alăpteze fetiţa. Cât de mult resimte Carla Bruni Sarkozy (44) presiunea alegerilor prezidenţiale din Franţa? Suficient de mult încât să n-o mai poată hrăni la sân pe Giulia, fiica sa de şase luni.

Se pare că Bruni, acum în vârstă de 44 de ani, suferă „un adevărat şoc psihologic“ din cauza brutalităţii insultelor adresate soţului ei. Apropiaţii ei susţin că aceasta „plânge frecvent“ şi că „se descarcă nervos pe prieteni“, odată cu apropierea finalului cursei pentru ocuparea Palatului Élysée.

Potrivit revistei franceze „Closer“, „natura sa plăcută din 2009 a dispărut. În prezent, inclusiv somnul îi este afectat, ceea ce o obligă să aibă şi mai multă grijă de ea, după ce a oprit alăptarea la sân a micuţei Giulia, lucru pe care îşi dorea să îl facă până la vârsta de opt luni“. Aceeaşi Carla Bruni ar traversa „cele mai rele momente de când este Prima Doamnă, nu doar pentru că nu ştie ce se va întâmpla pentru 6 mai (în turul doi), ci şi pentru că nu poate suporta violenţa campaniei electorale“, susţine publicaţia franceză.

Prietenii Primei Doamne pun starea „fragilă şi nervoasă“ a acesteia pe seama apropierii scrutinului de duminică, în care Nicolas Sarkozy este prezentat de sondaje ca perdant. „Atacurile verbale violente la care soţul său este supus par să reprezinte un adevărat şoc psihologic pentru Prima Doamnă. Neobişnuită cu lumea politică, Carla a descoperit brutalitatea fără precedent a cărei ţintă este“. În consecinţă, ea reacţionează „ca şi cum este jupuită de vie, fiind devastată de cea mai mică insultă sau critică adresată soţului ei“. Asta în timp ce micuţa Giulia este lăsată mai mult în grija bunicii, Carla fiind mai preocupată de campania soţului ei, decât de familie.

Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Nicolas Sarkozy, sub papucul Carlei Bruni?

În urma unor înregistrări făcute publice de un săptămânal de satiră, aflăm că fosta Prima Doamnă a Franţei este „bărbatul în casă“ şi că are o influenţă atât de mare asupra soţului ei, încât poate decide cine rămâne şi cine pleacă din stafful lui.

Valérie Trierweiler, prima apariţie după despărţirea de Hollande

News

Valérie Trierweiler, prima apariţie după despărţirea de Hollande

Scandalul aventurii preşedintelui francez cu actriţa Julie Gayet a lăsat urme adânci în sufletul şi pe chipul jurnalistei, care şi-a pierdut statutul de Primă Doamnă a Franţei.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Carla Bruni Sarkozy: Viaţa după Élysée

News

Carla Bruni Sarkozy: Viaţa după Élysée

La Paris, în celebrul ei apartament din arondismentul al 16-lea, viaţa decur­ge normal, departe de tumultul sfe­rei politice. Eliberată de rigorile im­puse de eticheta de Primă Doamnă, cărora oricum li s-a supus forţat şi cu destul de multă stângăcie, Carla s-a reîntors la programul

Cadouri de 40.000$ pentru Obama, de la Sarkozy

News

Cadouri de 40.000$ pentru Obama, de la Sarkozy

Fostul preşedinte francez a fost foarte generos cu omologul său american, căruia i-a oferit în valoare de peste 41.000 de dolari (echivalentul a 31.500 de euro).

Ce vedete îl susţin pe Obama?

News

Ce vedete îl susţin pe Obama?

Barrack Obama sau Mitt Romney? Democrat sau republican? Continuare sau schimbare? De când a început campania pentru prezidenţialele din America, şi celebrităţile s-au împărţit în două tabere pentru susţinerea unuia dintre cei doi candidaţi.

Woody Allen - Magicianul ecranului

News

Woody Allen - Magicianul ecranului

Mic de înălţime, mai mereu agitat şi cu un discurs precipitat, acest om cu pălăriuţă şi cu ochelari cu rame groase se joacă de-a filmul de peste 60 de ani. Scrie scenarii, regizează şi joacă în propriile pelicule, un adevărat one man show şi o legendă a cinematografiei mondiale.