News

Carla Bruni nu mai alăptează din cauza alegerilor

Carla Bruni nu mai alăptează din cauza alegerilor

Stresată din cauza cursei electorale în care e angrenat soţul ei, Prima Doamnă a Franţei n-a mai putut să-şi alăpteze fetiţa. Cât de mult resimte Carla Bruni Sarkozy (44) presiunea alegerilor prezidenţiale din Franţa? Suficient de mult încât să n-o mai poată hrăni la sân pe Giulia, fiica sa de şase luni.

Se pare că Bruni, acum în vârstă de 44 de ani, suferă „un adevărat şoc psihologic“ din cauza brutalităţii insultelor adresate soţului ei. Apropiaţii ei susţin că aceasta „plânge frecvent“ şi că „se descarcă nervos pe prieteni“, odată cu apropierea finalului cursei pentru ocuparea Palatului Élysée.

Potrivit revistei franceze „Closer“, „natura sa plăcută din 2009 a dispărut. În prezent, inclusiv somnul îi este afectat, ceea ce o obligă să aibă şi mai multă grijă de ea, după ce a oprit alăptarea la sân a micuţei Giulia, lucru pe care îşi dorea să îl facă până la vârsta de opt luni“. Aceeaşi Carla Bruni ar traversa „cele mai rele momente de când este Prima Doamnă, nu doar pentru că nu ştie ce se va întâmpla pentru 6 mai (în turul doi), ci şi pentru că nu poate suporta violenţa campaniei electorale“, susţine publicaţia franceză.

Prietenii Primei Doamne pun starea „fragilă şi nervoasă“ a acesteia pe seama apropierii scrutinului de duminică, în care Nicolas Sarkozy este prezentat de sondaje ca perdant. „Atacurile verbale violente la care soţul său este supus par să reprezinte un adevărat şoc psihologic pentru Prima Doamnă. Neobişnuită cu lumea politică, Carla a descoperit brutalitatea fără precedent a cărei ţintă este“. În consecinţă, ea reacţionează „ca şi cum este jupuită de vie, fiind devastată de cea mai mică insultă sau critică adresată soţului ei“. Asta în timp ce micuţa Giulia este lăsată mai mult în grija bunicii, Carla fiind mai preocupată de campania soţului ei, decât de familie.

Foto: Facebook

Modifică Setările