News

A apărut prima fotografie oficială cu nominalizaţii la Oscar

A apărut prima fotografie oficială cu nominalizaţii la Oscar camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Oscar.go.com

Actorii nominalizaţi la Oscar anul acesta s-au adunat ieri pentru sesiunea anuală de fotografii şi prânzul organizat de Academia Americană de Film. Iată şi prima fotografie oficială cu toţi potenţialii câştigători au mult-râvnitelor premii de anul acesta! Oscar.go.com Aspiranţii la Oscaruri din acest an s-au adunat luni la prânzul oficial al Premiilor Academiei, în Los Angeles. Evenimentul a fost organizat în cinstea nominalizaţilor, iar printre cei prezenţi s-au numărat Natalie Portman, Viola Davis, Michelle Williams, Matt Damon, Octavia Spencer, Nicole Kidman, Dev Patel şi Emma Stone, Ryan Goslin, Casey Affleck. Întâlnirea a avut loc  într-un cadru relaxant, în care vedetele au putut mânca, s-au putut bucura de o băutură şi s-au fotografiat, cu doar două săptămâni înainte de marele eveniment. Oscar.go.com Lista din acest an este plină de feţe cunoscute. La La Land conduce cu 14 nominalizari, în timp ce Moonlight, Manchester by the Sea, Hacksaw Ridge, şi Fences sunt  reprezentate la mai multe categorii. În cinstea nominalizaţilor, preşedintele Academiei, Cheryl Boone Isaacs, le-a adus un tribut pentru realizarea lor colective, dar a vorbit şi despre importanţa diversităţii, în urma controvrselor de anul trecut #OscarsSoWhite. Mai mult de 165 de nominalizaţi au fost aşteptaţi pentru a-şi ridica certificatele oficiale de numire şi pentru fotografia oficială de grup, pe podiumul din Beverly Hilton.

Natalie Portman, Emma Stone, Nicole Kidman şi Michelle Williams au condus la capitolul ţinută. În ciuda vremii nefavorabile de iarnă, toţi cei prezenţi la reuniune au fost impecabili.

oscar

În timp ce pentru mulţi actori, aceasta este prima ocazie de a participa la un eveniment de asemenea amploare, Natalie Portman este nominalizată pentru a doua oară la Oscar, după ce a câştigat în 2011 o statuie aurie pentru filmul Black Swan. La prânzul organizat de Academie, actriţa, care mai are puţin şi naşte, a purtat o rochie trei sferturi neagră şi pantofi fără toc cu botul ascuţit.

Michelle Williams, marchează în 2017 cea de-a patra nominalizare la Oscar. În vârstă de 36 de ani, este nominalizată pentru Cea mai bună actrişă în rol secundar pentru Manchester By The Sea. La eveniment a îmbrăcat  o rochie asimetrică în combinaţie de piersică şi negru. Nicole Kidman, nominalizată pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar pentru Lion, a purtat o rochie de zi într-o culoare deschisă, partea de sus în stilul unui sacou clasic, încinsă cu o curea argintie.

Pentru Emma Stone aceasta este a doua şansă de a câştiga un premiu Oscar, după ce a fost nominalizată în 2015 pentru Birdman,. În vârstă de 28 de ani, actriţa a purtat o salopetetă neagră pe un umăr. Emma este nominalizată pentru Cea mai bună actriţă pentru filmul La La Land.

boys oscar

Şi actorii au fost prezentabili, la costum, numai Pharell Williams a apărut într-o ţinută nonconformistă. Ryan Gosling a purtat un costum cu pantaloni negri, sacou în carouri şi cravată, în timp ce Dev Patel a mers la sigur într-un costum clasic bleumarin şi cravată cu dungi. Casey Affleck a făcut ravagii într-o ţinută smart casual formată din pantaloni eleganţi gri închis, un tricou polo negru, sacou kaki şi pantofi maro, pe când Pharell Williams a epatat într-o ţinută cu totul şi cu totul atipică pentru un astfel de eveniment. Cântăreţul a aărut într-o pereche de bocanci nude, jeanşi rupţi, un tricou sport gri cu mesaj şi o şapcă verde.

Foto: Getty, Oscar.go.com

Modifică Setările