News

A devenit mamă a doua oară!

A devenit mamă a doua oară!

attends Harper’s BAZAAR celebration of the 150 Most Fashionable Women presented by TUMI in partnership with American Express, La Perla and Hearts On Fire at Sunset Tower Hotel on January 27, 2017 in West Hollywood, California.

Familia ei s-a mărit! Actriţa din pelicula ”In a world” a devenit mamă a doua oară, acum câteva zile, vestea fiind confirmată de către reprezentantul ei pentru publicaţia online Us Weekly. Lake Bell, în ianuarie Lake Bell este cea care a devenit  mamă a doua oară! Ea şi soţul ei, Scott Campbell, sunt părinţi şi de băieţel, primul lor copil fiind o fetiţă, acum în vârstă de doi ani. Totuşi, momentan, nu se ştiu mai multe detalii despre naşterea băieţelului lor, cei doi păstrând secretul în legătură cu data exactă a naşterii şi numele ales.

Amintim că-n luna decembrie, Lake Bell a dezvăluit că e însărcinată a doua oară, apărând pe covorul roşu, la un eveniment de la Hollywood, într-o rochie care-i punea în evidenţă burtica proeminentă.

Au devenit părinţi a doua oară

Lake Bell şi Scott Campbell s-au cunoscut în 2011, pe platourile de filmare ale peliculei ”How to Make it in America”, iar în iunie 2013 s-au căsătorit. Cei doi au o fetiţă pe nume Nova, în vârstă de doi ani.

foto: getty images

Modifică Setările