Case Regale

"A fost avertizată c-a întrecut măsura". Prinţesa Diana avea probleme cu casa regală din cauza ţinutelor ei

"A fost avertizată c-a întrecut măsura". Prinţesa Diana avea probleme cu casa regală din cauza ţinutelor ei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Când vine vorba despre fashion regal, Prinţesa Diana a fost un pionier al glamului de la casele regale.

În deceniile ‘80 şi ‘90, pe atunci soţia Prinţului Charles era privită ca una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din lume, impresionând la evenimentele regale în ţinutele ei Christian Dior, Chanel sau Versace şi în pantofii Jimmy Choo. Cu toate acestea, stilul ei ireproşabil nu era admirat de toată lumea şi când spunem asta ne referim la scorţoasa familiei regală britanică din are a ajuns să facă parte.

Scriitoarea aristocrată to Lady Colin Campbell susţine că palatul britanic nu privea cu ochi buni parada fashion pe care o făcea Diana. “Diana a trebuit să fie avertizată că a depăşit măsura cu hainele ei ultra glam şi că ţinutele afişate au devenit un element prea important al imaginii sale publice", spune aceasta.

Şi când te gândeşti că, atunci când Diana s-a măritat cu Charles, în 1981, garderoba ei de ocazie era compusă doar dintr-o rochie lungă, o cămaşă din mătase şi o pereche de pantofi de seară. Ei bine, peste puţin timp, această tânără modestă se impunea ca un simbol fashion pentru toată lumea, lucru care a făcut-o să fie cel mai fotografiată femeie din lume.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările