News

A fost înmormântat în ziua pronunţării decesului, fără slujbă. Era atât de urât, încât nimeni nu l-a condus pe ultimul drum. Despre ce actor e vorba?

A fost înmormântat în ziua pronunţării decesului, fără slujbă. Era atât de urât, încât nimeni nu l-a condus pe ultimul drum. Despre ce actor e vorba? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Atunci când i-a venit sfârşitul, n-a fost nimeni care să-l jelească şi să-i ducă dorul. Se pare că trupul lui neînsufleţit nici măcar nu apucase să se răcească, că a şi fost băgat în pământ.

A fost înmormântat în aceeaşi zi în care a fost descoperit mort. De fapt, nici nu trecuseră cinci ore de când fusese descoperit că-şi dăduse ultima suflare, că a şi fost băgat în sicriu. Nimeni, nici măcar fiica lui, cea de-a treia soţie sau prietenii nu s-au catadicsit să apară la înmormântare şi să-şi ia „Adio!” de la el. Despre cine e vorba?

Despre Andy Griffith, mort pe 2 iulie 2012, găsit a doua zi şi înmormântat aproape 5 ore mai târziu. Actorul avea 86 de ani în acea zi de marţi fatidică şi mulţi dintre apropiaţii lui considerau că individul a făcut degeaba umbră pe pâmânt atâta amar de vreme.

Andy se afla acasă la el, în Dare County, când şi-a dat ultima suflare, la ora 7 dimineaţa, pe 2 iulie 2012. Salvarea a fost chemată la faţa locului, a examinat trupul neînsufleţit şi a pronunţat decesul fără ca măcar să facă cunoscută cauza decesului.

Modifică Setările