News

Are doar 20 de ani şi este a doua cea mai bogată din familia Kardashian

Are doar 20 de ani şi este a doua cea mai bogată din familia Kardashian

Mezina clanului Kardashian - Jenner a schimbat prefixul, aşa că marea sa familie a sărbătorit-o într-un mare stil. A împlinit 20 de ani şi este de nerecunoscut, dacă ne uităm la fotografiile cu ea de acum câţiva ani, semn că urmează şi ea calea operaţiilor estetice pe care au mers surorile ei Kim şi Khloe. La petrecere au fost prezente  surorile mai mari, mama şi o mulţime de prieteni, excepţie făcând Kourtheny, care se distrează în vacanţă alături de iubitul tinerel.

Întotdeauna au fost mândre de formele lor de clepsidră, sau, din contră, de cele de model, ba moştenire de la mama natură sau îmbunătăţite cu ajutorul bisturiului, iar divele din reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians" au fost extrem de sexy la aniversarea lui Kylie. Unele în ţinute cu decolteu adânc, altele cu picioarele tonifiate la vedere, s-au reunit pentru o fotografie care a încins internetul.

Aseară, a sărbătorit în Los Angeles, iar surorile, dar şi mama, i-au făcut concurenţă cu ţinutele sexy. Are şi motive să petreacă, căci este o afaceristă de succes de dinainte să împlinească două decenii de viaţă. Compania sa de frumuseţe Kylie Cosmetics a făcut-o milionară după ce, în doar 18 luni, a produs peste 420 de milioane de dolari. Are fler la afaceri şi a ajuns a doua cea mai bogată din familie, după sora sa, Kim Kardashian. Amândouă ocupă câte un loc în lista făcută de Forbes cu cel mai bine plătite vedete de  la 1 ianurie 2016 şi până la 1 ianuarie 2017. Dacă Kim este pe locul 47 cu 45,5 milioane de dolari, Kylie o urmează îndeaproape, fiind poziţionată pe locul 59 cu câştiguri de 41 de milioane de dolari în doar un an.

Foto: Instagram, Snapchat

Modifică Setările