News

A întâmpinat Anul Nou în bikini. Lady Gaga şi-a impresionat fanii cu această fotografie!

A întâmpinat Anul Nou în bikini. Lady Gaga şi-a impresionat fanii cu această fotografie!

Un mod inedit de a petrece Anul Nou. Dacă unii au sărbătorit în haine elegante pe la cele mai luxoase restaurante sau cluburi de noapte sau la petreceri private acasă la prieteni, pe Lady Gaga trecerea dintre ani a prins-o cum nu se putea mai bine, în costum de baie.

Artista a dat startul anului 2018 nemachiată şi cu părul strâns într-un coc lejer, îmbrăcată doar într-un costum de baie alb, foarte sexy. Lady Gaga s-a fotografiat dintr-o parte, în timp ce se sprijinea cu mâinile de un buştean, lăsându-şi la vedere posteriorul ferm, dar şi pielea acoperită de numeroase tatuaje. "Un An Nou fericit. Pentru fericire. Sănătate. Dragoste. Şi pentru simplitatea naturii frumoase, de neuitat, a vieţii", a fost mesajul care a însoţit fotografia apreciată de zeci de mii de fani.

Aşa poza acum o lună, pe o plajă din Miami.

Diva pop de 31 de ani se mândreşte cu trupul său tras prin inel, de altfel nu este singura dată când pozează atât de sexy într-un costum de baie superb, special pentru fanii săi. La sfârşitul lunii noiembrie, Gaga îşi impresiona admiratorii cu fotografiile distribuite direct de pe o plajă din Miami în care vedeta apărea acoperită de un sutien din lanţuri şi de bikini accesorizaţi cu pietre sclipitoare.

Gaga şi logodnicul său, Christiano Carino.

Diva a petrecut Revelionul în vila sa de la malul mării, din Tulum, împreună cu logodnicul său, Christian Carino, şi managerul Bobby Campbell.

Foto: Twitter, Instagram

Modifică Setările