News

A jucat-o pe Camilla, amanta Prinţului Charles, în serialul The Crown. Aseară, s-a numărat printre câştigătorii statuetei Oscar

A jucat-o pe Camilla, amanta Prinţului Charles, în serialul The Crown. Aseară, s-a numărat printre câştigătorii statuetei Oscar camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În serialul de mare succes The Crown ea a interpretat-o pe Camilla Parker-Bowles, marea iubire a Prinţului Charles.

Ei bine, la Oscarurile de seara trecută, actriţa de 35 de ani cunoscută din această producţie despre casa regală britanică a venit cu altă treabă. Actriţa britanică Emerald Fennell a fost câştigătoarea trofeului pentru cel mai bun scenariu original, graţie filmului regizat şi produs tot de ea, Promising Young Woman.

La ceremonia de aseară, Emerald a afişat o sarcină înaintată, purtând o rochie Gucci cu imprimeu colorat şi floral, în timp ce părul a fost pieptănat simplu, fără mari artificii de styling. 

Emerald aşteaptă cel de-al doilea ei copil cu partenerul ei de viaţă, Chris Vernon. Aceasta a fost şi regizoarea filmului pomenit mai sus, lucru pe care l-a realizat pe când era însărcinată în şapte luni cu primul ei copil, dând naştere imediat după ce au fost încheiate filmările, în 2019. 

Câştigarea trofeului Oscar pentru cel mai bun scenariu original de către actriţa britanică a marcat prima astfel de performanţă a unei femei, din ultimii 13 ani, de la gala Premiilor Oscar.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările