Beauty

A mers prea departe cu operaţiile estetice. Vezi cum arată acum Courteney Cox!

A mers prea departe cu operaţiile estetice. Vezi cum arată acum Courteney Cox!

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe ziarele care titrau despre Courteney Cox că nu mai are de gând să treacă printr-o operaţie estetică vreodată, că actriţa a făcut-o din nou! Zilele trecute, starul din ”Friends” şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la avanpremiera peliculei „Hand of God” cu un look total schimbat, semn că nu şi-a putut ţine promisiunea de a nu mai trece pragul cabinetului doctorului estetician.

LOS ANGELES, CA - AUGUST 19:  Actress Courteney Cox attends the Amazon premiere screening for original drama series "Hand Of God" at The Theatre at Ace Hotel on August 19, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Amazon Studios)
August 19, 2015 în Los Angeles, California

Cu greu a putut fi recunoscută actriţa din ”Friends” zilele trecute, când s-a prezentat la un eveniment public la Hollywood. Se pare că actriţa în vârstă de 51 de ani nu se poate dezice de operaţiile estetice nici chip, asta deşi în urmă cu câteva zile a declarat că nu va mai ajunge la bisturiu: ”Mi-am injectat Botox în trecut, însă n-o să mai fac asta. Johnny (McDaid) nu se dă în vânt după un look de Hollywood, aşa că nu mă simt presată să arăta ca la 20 de ani pentru el.”, a declarat Courteney despre preferinţele logodnicului său.

colaj

Totuşi, faţa împietrită, lipsită de expresie, şi aspectul îmbătrânit, ne fac să ne gândim că actriţa a cedat impulsului de a ajunge din nou pe masa de operaţie a doctorului estetician, cu scopul, bineînţeles, de a „scăpa” de câţiva ani. Din păcate, rezultatul acestei intervenţii este dezastruos.

Modifică Setările