News

A murit Kenny Rogers, legendarul artist de muzică country

A murit Kenny Rogers, legendarul artist de muzică country camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Renumitul artist, emblemă a culturii americane, s-a stins din viaţă la vârsta de 81 de ani.

Marele cântăreţ de muzică country Kenny Rogers a murit la vârsta de 81 de ani, a anunţat Daily Star.

"Familia Rogers a anunţat cu tristeţe că Kenny Rogers a murit aseară la ora 10.25 pm, la vârsta de 81 de ani. Rogers a murit liniştit acasă din cauze naturale înconjurat de familia sa," au declarat reprezentaţii familiei.

Ca urmare a măsurilor luate din cauza pandemiei Covid-19, familia a anunţat că va avea loc doar o mică ceremonie religioasă, urmând ca Rogers fie omagiat la o dată ulterioară.

Kenneth Ray „Kenny” Rogers, născut pe 21 august 1938, este un cântăreţ, compozitor, textier, actor şi producător muzical american. Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial, iar artistul american a fost recompensat cu numeroase distincţii şi recompense, inclusiv Grammy, American Music Awards şi Country Music Awards.

El a devenit cunoscut prin colaborările sale cu Dolly Parton şi datorită apariţiilor sale în filme şi programe de televiziune, precum „The Muppet Show”. Într-o carieră de aproape şase decenii, a lansat numeroase piese de mare succes, aparţinând nu doar genului country, ci şi altor stiluri muzicale, care s-au clasat în fruntea topurilor americane. 

Comentarii

Modifică Setările