News

A murit Willie Garson, la doar 57 de ani! Simpaticul prieten al lui Carrie din ”Totul despre sex” continua filmările pentru serialul care va apărea sub alt nume

A murit Willie Garson, la doar 57 de ani! Simpaticul prieten al lui Carrie din ”Totul despre sex” continua filmările pentru serialul care va apărea sub alt nume camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Este doliu în lumea filmului. Simpaticul Willie Garson s-a stins din viaţă, la doar 57 de ani. Familia şi prietenii sunt împietriţi de durere!

Actorul care l-a interpretat pe adorabilul Stanford Blatch din ”Sex and the city” juca şi în continuarea serialului de mare succes care se filmează acum sub o altă denumire, ”Just like that”.

Potrivit TMZ, cel care juca rolul amicului gay cel amuzant se lupta cu cancerul de ceva timp. Familia sa a confirmat moartea sa pe reţelele de socializare.

Nathen, fiul său adoptat în 2009 a scris o postare emoţionantă, în care spune că se bucură că tatăl său şi-a găsit liniştea acum.

”Te iubesc atât de mult, tata”, a continuat băiatul pe Instagram. ”Odihneşte-te în pace! Mă bucur că am fost împreună şi am experimentat atâtea. Sunt aşa mândru de tine. O să te iubesc mereu, dar acum a venit vremea să te bucuri singur de aventura ta. Cu mine vei fi mereu, în suflet. Te iubesc mai mult decât vei şti vreodată şi mă bucur că acum ţi-ai găsit liniştea. Ai fost mereu persoana cea mai amuzantă şi mai inteligentă pe care am cunoscut-o. Mă bucur că ai împărţit iubirea cu mine. N-o să o uit şi nu o să o pierd niciodată”, a scris fiul lui Willie Garson şi a însoţit textul cu o poză cu spatele a actorului, privind în zare.

Mesajele de regret şi condoleanţe pentru Willie Garson au inundat reţelele de socializare.

Mario Cantone, cel care a jucat rolul soţului lui Stanford, Anthony Marentino, a scris şi el un mesaj de condoleanţe : ”A fost cel mai bun partener pe care l-am avut. Sunt devastat de durere. Ai plecat mult prea devreme. Erai darul zeilor, dragă Willie! Odihnă veşnică! Te iubesc!

Sarah Jessica Parker încă nu a comentat, în schimb, Kim Cattrall a scris pe Twitter, în ciuda zvonurilor că Garson ar fi fost supărat din cauza ”refuzului său toxic” de a participa la continuarea serialului.

Ultima postare a actorului a fost despre bunătate, pe 4 septembrie : Fiţi buni unii cu alţii! Vă transmit iubire! Integraţi bunătatea în voi!”, a scris Willie Garson.

Foto: Profimedia şi Instagram

Comentarii

Modifică Setările