News

A pozat pentru prima oară în "Playboy" la 67 de ani!

A pozat pentru prima oară în "Playboy" la 67 de ani!

Este una dintre cele mai admirate femei, mai ales că nu-şi arată deloc vârsta. Intuieşti despre cine ar putea fi vorba?

O ştiţi din diverse seriale şi filme de epocă, mai ales, dar şi pentru că are o poveste de viaţă extraordinară. A fost o Bond Girl, alături de Roger Moore, în "James Bond: Live and Let Die" (1973), mai înainte de a fi Dr. Quinn, în serialul omonim (1993–1998), rolul care, de altfel a şi consacrat-o.

A câştigat un premiu Emmy, două premii Globul de Aur, şi o stea pe Hollywood Walk of Fame.[1] I-a fost acordat Ordinul Imperiului Britanic în anul 2000.

Născută pe 15 februarie 1951, la Hayes, Middlesex, Marea Britanie, sub numele de Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, a debutat pe scenă la vârsta de 13 ani, la Festivalul de balet de la Londra, după terminarea studiilor la Şcoala de Arte Educaţionale.

A fost căsătorită de patru ori: din 1971 până în 1973 cu Michael Attenborough, fiul regizorului şi producătorului Richard Attenborough, din 1977 până în 1978 cu Geoffrey Planer, din 1981 până în 1992 cu David Flynn, cu care are doi copii, şi cu James Keach, din 1993 până în 2015, cu care are doi gemeni.

Şi. în 2013, a filmat în România, pentru comedia romantică "Love by Design" (2014), în regia lui Michael Damian.

Despre toate acestea, superba Jane Seymour, care arată incredibil la cei 67 de ani împliniţi recent, a povestit recent pentru "Playboy", pentru care a acceptat să facă în premieră un shooting senzual.

"Sunt încântată să împărtăşesc, în sfârşit, vestea asta cu voi! Am fost fotografiată şi intervievată de curând de Playboy, la mine acasă. ? Am vorbit despre carieră, familie, cum să te simţi mai bine ca oricând la 67 de ani şi multe altele", a anunţat artista pe conturile ei de socializare - ea fiind foarte activă online.

Iată aici întregul pictorial şi interviu acordat pentru "Playboy".

Foto: Aaron Feaver/Playboy

Modifică Setările