News

A renunţat la facultate, dar devine un fotograf de succes. Brooklyn, fiul lui David Beckham, shooting cu Sophie Turner

A renunţat la facultate, dar devine un fotograf de succes. Brooklyn, fiul lui David Beckham, shooting cu Sophie Turner

În urmă cu două săptămâni, presa nota că Brooklyn Beckham, cel mai mare copil al Victoriei şi al lui David Beckham, a renunţat la studii şi a părăsit celebra Şcoală de Design Parsons, din New York, la doar un an după ce începuse să studieze acolo. Părinţii lui plăteau 23.000 de dolari pe an pe studiile lui, însă Brooklyn nu a mai suportat să stea departe de familie, astfel că a spus pas şcolii. Brooklyn Beckham, alături de Sophie Turner Chiar dacă s-a lăsat de facultate, fiul lui David Beckham o duce foarte bine pe plan profesional. Brooklyn tocmai a urcat pe Instagram coperta revistei 1883, pe care apare Sophie Turner, actriţă din „Game of Thrones“. Până aici, nimic anormal. Însă, coperta revistei este realizată de Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei şi al lui David realizând întregul shooting cu Sophie.

„Mulţumesc foarte mult, 1883 magazine. Am avut o zi minunată pozând-o pe Sophie Turner“, a scris Brooklyn pe Instagram.

Shooting-ul cu Sophie Turner nu este însă primul din cariera de fotograf a lui Brooklyn Beckham. În urmă cu trei ani de zile, el a realizat un album pentru Burberry.

În vârstă de 19 ani, cel mai mare fiu al Victoriei şi al lui David Beckham şi-a descoperit pasiunea pentru fotografie în urmă cu mai mulţi ani, iar primul aparat foto l-a primit de la tatăl lui. „Prima cameră pe care am avut-o am primit-o de la tata când aveam 15 ani. Şi mama m-a susţinut. Ea mi-a spus să fac ceea ce îmi place şi, dacă îmi dau seama că nu mă mai pasionează fotografia, să mă reorientez“, a dezvăluit Brooklyn anul trecut.

Modifică Setările