Spectacole

Abba Generation vine în România

de admin

Abba Generation vine în România

Cel mai fidel tribut închinat fenomenului suedez poposeşte şi la Bucureşti, duminică, 3 octombrie, într-un spectacol ce va avea loc pe scena Sălii Palatului.

Concertul face parte din cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Ro-IFF, ce se desfăşoară între 1 şi 10 octombrie, la cinematografele Scala, Corso, Eforie, dar şi la Muzeul Ţăranului Român. La 20 de ani de la destrămarea trupei ABBA, alcătuită de Agnetha, Björn, Benny şi Anni, Abba Generation recreează povestea uneia dintre cele mai iubite trupe din întreaga lume. Printre cele mai cunoscute piese lansate de formaţia suedeză se numără „Waterloo”, „Take a chance on me”, „Knowing me, knowing you”, „Super Trouper”, „Dancing Queen”, „Money, Money”, „Voulez vous”, „Gimme, Gimme, Gimme” sau „Mamma mia”, piese ce sună, şi în prezent, la fel de proaspăt ca în urmă cu aproape două decenii.

Francezii de la Abba Generation sunt singurii abilitaţi, chiar de cei patru suedezi, să le interpreteze, reinterpreteze şi distribuie melodiile şi albumele şi s-au reunit sub acest nume în anul 2000.
Abba Generation înseamnă Katie Galston, Lucy Thatcher, David Miles, Robert Arnall şi instrumentişii James Crofts (chitară bas), Mark Stratton (tobe) şi Steve Kirally (chitară electrică).

Biletele pentru concertul de duminică sunt disponibile în reţeaua magazinelor Eeventim, Germanos, Orange, Vodafone şi Domo, în Librăriile Humanitas sau online, pe site-urile www.eventim.ro şi www.bilete.ro, şi costă între 40 şi 130 de lei. Toate încasările din acest spectacol vor fi donate Fundaţiei „Colţea”, pentru sprijinirea Secţiilor de Oncologie şi Chirurgie.

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

Povestea celebrităţii lui Joe Cocker

Astăzi are milioane de fani în lumea întreagă, iar melodiile sale au devenit legendare hituri. Dar începutul cariei sale n-a fost lin. Iată povestea din spatele succesului.

Spectacole

Cum vrea să fie primit Joe Cocker la Bucureşti?

Artistul va susţine un concert excepţional duminică, la Sala Palatului, aşa că organizatorii au pus la punct ultimele detalii pentru ca şederea acestuia la Bucureşti să fie cât mai confortabilă.

Spectacole

B'EstFest - Programul concertelor, pe ore

Evenimentul se află la cea de-a şaptea ediţie, fiind organizat în perioada 5 – 7 iulie în B’ESTFEST Park din Tunari. Porţile festivalului se vor deschide publicului vineri începând cu ora 17.00.

News

Shia LaBeouf şi Evan Rachel Wood s-au îndrăgostit de Bucureşti

Cei doi actori au prins drag de Capitala României în timpul filmărilor pentru „The Necessary Death of Charlie Countryman“ realizate la Studiourile MediaPro.

FOTO Macy Gray, la Bucureşti

Spectacole

FOTO Macy Gray, la Bucureşti

Diva funk a ajuns în România chiar în ziua concertului, însă nu doar oboseala şi-a pus amprenta pe un spectacol ce se anunţa a fi de zile mari.

Spectacole

VIDEO Depeche Mode, din nou la Bucureşti

La trei ani de la concertul anulat de la Bucureşti, trupa britanică promite să se revanşeze faţă de fanii români, revenind pe stadionul naţional din Capitală cu un megashow şi cu un album nou.

Spectacole

BZN, la Bucureşti

La cererea fanilor români care nu au reuşit să o asculte live la ultima vizită în România, cea mai populară trupă olandeză revine în România pe 28 octombrie, la Sala Palatului.

FOTO „Ai se eu te pego“, live la Mamaia

Spectacole

FOTO „Ai se eu te pego“, live la Mamaia

Hitul cu care Michel Télo a înnebunit o lume întreagă a răsunat duminică la Mamaia, unde carismaticul cântăreţ brazilian a susţinut un concert incendiar.