Fashion

Accesorii glam de la Burberry, un must have al primăverii!

de admin

Accesoriile propuse de casa de modă Burberry reuşesc, de fiecare dată, să atragă atenţia consumatorilor de modă, iar în aceasta primavara, nu există o abatere de la regulă.

Chiar dacă brand-ul britanic şi-a obişnuit publicul cu accesorii elegante, practice şi care nu se demodează niciodată, în acest sezon, a adus o schimbare surprinzătoare de direcţie. Accesoriile au jucat un rol mult mai important în a crea acel efect “wow”!

Genţile structurate, pantofii, eşarfele, portofelele şi chiar umbrelele au căpătat o alură “glam”. Astfel, brand-ul britanic a adus o alternativă celor care sunt în căutarea unor piese “investiţie”, dar care să atragă atenţia.

Cu siguranţă, consumatorii de lux vor aprecia detaliile din piele exotică, accentele metalice şi tonurile specifice pietrelor preţioase care dau un “suflu” modern colectiei. Selectia de genţi este suficient de variată, astfel încât să satisfacă nevoia de funcţionalitate, dar să creeze şi un puternic impact vizual, în timp ce balerinii şi sandalele au ca efect transformarea totală a oricărei ţinute.

Inspiră-te din colecţia propusă de Burberry în acest an şi nu neglija efectul pe care accesoriile îl pot avea asupra look-ului tău! În România, magazinul Burberry se află în Bucureşti, pe strada Luterană, nr. 4.

Modifică Setările