What`s hot?

Aceste accesorii nu trebuie sa îţi lipseascǎ, primǎvara aceasta!

Aceste accesorii nu trebuie sa îţi lipseascǎ, primǎvara aceasta!

Culori indrazneţe şi elemente etnice din zona Americii de Sud. Toate acestea vorbesc despre tendinţele sezonului primǎvarǎ-varǎ 2014. Tu eşti pregatita? Colecţia INCA girl, de la Meli Melo, te asteaptǎ!

Elementele care ne introduc în lumea plinǎ de nuanţe imbietoare se adresează în mod special femeilor care iubesc culoarea, natura, celor cu un spirit optimist, mereu în cǎutare de lucruri unice, pasionate de elementele tradiţionale ale diverselor culturi.

Printre culori se numarǎ: albastru, orange, verde crud, fuchsia dar şi auriu, toate acestea imbinate în imprimeuri care „taie respiraţia” sau sub forma unor bijuterii statement, ca o explozie de culoare adusǎ ţinutelor in tendinţe, de sezon. Detaliile din cadrul imprimeurilor, franjurii, dar şi aplicaţiile de pene şi ciucuri, sunt elemente definitorii ale noului sezon.

Cercei statement, coliere spectaculoase, dar şi piese vestimentare, toate realizate pe baza unor combinaţii de materiale ce îmbină frumuseţea si simplitatea texturilor cu cea a imprimeurilor vesele, colorate. Materiale textile, cu aplicaţii atent lucrate, pana la detalii metalice aurii, patinate, acestea fac parte dintre vedetele acestei primǎveri. Formele, imprimeurile, cât şi culorile îndrǎzneţ combinate, fac din acestea, piese care vor scoate din anonimat, fǎrǎ îndoiala, si cea mai banala ţinutǎ.

Tot la capitolul bijuterii, poţi adăuga ţinutei tale simple, o braţară masivă, cu elemente sau imprimeu, inspirate din cultura tradiţională a Americii de Sud. Daca îţi doreşti o geanta încăpătoare, ţine cont că se poarta cele cu imprimeu indrazneţ şi materialele textile în culori spectaculoase.

Inspiră-te din prezentările marilor case de modă si identifică elemente la modă, care urmeaza linia tendinţelor, chiar lânga tine, însă la preţuri accesibile, pentru ţinute „wow”, pentru buget redus! Chiar se poate!
Meli Melo te aşteaptă online, cu toate aceste noutaţi de sezon! Pregăteşte-te pentru călătoria de stil a sezonului!

Modifică Setările