News

Aceste fotografii cu Tyra Banks, de 4 iulie, ne arată ce are America mai frumos

Aceste fotografii cu Tyra Banks, de 4 iulie, ne arată ce are America mai frumos

Nu este singura vedetă care a ţinut să marcheze printr-o fotografie postată pe Instagram (de preferinţă în ţinută cât mai sumară) Ziua Americii. Dar este una dintre cele mai relevante din showbizul american, iar pozele postate de ea, unele dintre cele mai sincere. Supermodel forever Cu mai multe kilograme, dar tot frumoasă În sensul că Tyra Banks, în vârstă de 43 de ani, nu a încercat să îşi mascheze rotunjimile evidente prin tot felul de trucuri din Photoshop şi a apărut aşa cum este: frumoasă şi naturală.

Cu un body din bumbac într-o nuanţă de bleu, pălăria Unchiului Sam şi steguleţe şi un machiaj care să-i accentueze frumuseţea chipului, fericita mămică a arătat cât se poate de fresh şi festiv în aceste fotografii vesele. Şi ca să vedeţi cât de puţin s-a schimbat, vă propunem şi un cadru cu Tyra din tinereţe, când aceasta era în apogeul carierei, postată tot pe Instagramul vedetei.

Şi cum să nu fie fericită şi împlinită frumoasa mulatră după ce, anul trecut, şi-a văzut visul cu ochii. A devenit mama unui băieţel superb, York, adus pe lume de o mamă surogat, tatăl micuţului fiind fotograful norvegian Erik Asla.

Modifică Setările