News

Aceste vedete au surprinzător de puţini followeri pe Instagram

Aceste vedete au surprinzător de puţini followeri pe Instagram

Madonna e una dintre cele mai pline de sine vedete din showbiz. Asta şi pentru că e un icon de zeci de ani

Când membrele familiei Kardashian domină această reţea de socializare cu vreo 40 de milioane de fani de căciulă, este aproape şocant să vedem că nume legendare ale showbizului mondial abia dacă strâng un milion de followers. De ce este mai interesant să vezi mii de fotografii asemănătoare, cu chipul unei persoane (vezi oricare dintre surorile Kardashian), decât frânturi din vieţile unor vedete precum Madonna, de exemplu?

[embed]https://instagram.com/p/8SLe_ZGEac/?taken-by=madonna[/embed]

Madonna: 4,7 milioane followers
De zece ori mai puţin decât Kim Kardashian, cum ar veni. Şi vorbim de o vedetă cu o arhivă foto care ar putea fi scoasă chiar şi la licitaţie. Până la urmă, Regina Pop a trăit, de-a lungul carierei sale, multe momente spectaculoase şi-a avut relaţii cu multe personalităţi ale acestei lumi, aşa că, fie c-o placi, fie că nu, ai ce vedea pe contul ei de Instagram.

[embed]https://instagram.com/p/8OB1-cBnXl/?taken-by=iamstevent[/embed]

Steven Tyler: 520.000 followers
O fi el din categoria oldies, dar, atâta timp cât formaţia lui, Aerosmith, încă mai vinde CD-uri şi bilete la concerte, fani există. Dar nu la fel stau lucrurile şi în viaţa virtuală a rockerului, acolo unde activitatea lui artistică şi amintirile lui sunt urmărite de jumătate de million de fani. Noi ştim că liderul Aerosmith are mai mult mai mulţi admiratori.

[embed]https://instagram.com/p/7p2iW-tPHc/?taken-by=robbiewilliams[/embed]

Robbie Williams: 250.000 followers
Ne surprinde diferenţa dintre cei 4,7 milioane de fani de pe pagina lui de Facebook şi aceşti doar... 250 de mii, care-l urmăresc pe Instagram. E drept şi că Robbie dublează conţinutul de pe Facebook şi pe Instagram, aşa că este de ajuns să-i fii fan doar pe unul dintre cele două conturi sociale.

[embed]https://instagram.com/p/7vSRDUk2W8/?taken-by=antoniobanderasoficial[/embed]

Antonio Banderas: 145.000 followers
Probabil că nici nu te aştepţi ca un actor de 55 de ani, din generaţia veche, să atragă prea mulţi fani dintre tinerii care au conturi de Instagram. Cu toate acestea, Antonio este destul de activ pe această platformă, ţinându-şi admiratorii la curent cu tot ceea ce se petrece în viaţa lui profesională şi personală.

[embed]https://instagram.com/p/7awzhjjzoM/?taken-by=yokoonoofficial[/embed]

Yoko Ono: 188.000 followers
Puţin, extrem de puţin pentru femeia care făcea, odată, legea în trupa Beatles, ba unii spuneau chiar că ea ar fi destrămat-o. Cu toate acestea, însă, vorbim de văduva unuia dintre marii muzicii din toate timpurile, John Lennon. Ce găsim pe contul ei? Multe fotografii solitare din călătorii, amestecate cu portrete din tinereţe…

Modifică Setările