Agenda

Actori care au primit de cele mai multe ori Zmeura de Aur

Actori care au primit de cele mai multe ori Zmeura de Aur

Sunt premiile cinematografice pe care nimeni nu vrea să le primească. Totuşi, an de an, are loc acest eveniment, al cărui scop este evidenţierea celor mai slabe filme şi performanţe. De altfel, aceste premii sunt fix opusul Oscarurilor. Adam Sandler De aceea, rareori se întâmpla ca actorii în cauză să vină să-şi ridice aceste deloc măgulitoare trofee. Excepţie a făcut, însă, Sandra Bullock, care a primit titlu de ”cea mai proastă actriţă”, în 2010, pentru rolul din ”All About Steve”, cu o zi înainte de a lua premiul Oscar pentru ”Povestea unui campion/The Blind Side”. Şi Halle Berry s-a prezentat la această ceremonie pentru a-şi ridica ”premiul” pentru interpretarea din ”Catwoman”.

Haideţi să aflăm, totuşi, care au fost actorii care au primit de cele mai multe ori Zmeura de Aur!

Ei bine, Adam Sandler este „norocosul„ care deţine cele mai multe trofee Zmeura de Aur, dar şi cele mai multe nominalizări. Astfel, Adam a adunat nu mai puţin de 6 astfel de trofee. Primul l-a primit în anul 2000 pentru ”cel mai prost actor” în pelicula ”Big Daddy”, din 1999. După acesta, a urmat ”recordul” din 2012, în care a primit premiile pentru ”cel mai prost scenariu”, ”cel mai prost cuplu de micile ecrane”, ”cel mai prost actor”, ”cea mai proastă actriţă”, în pelicula ”Jack and Jill”, în care a jucat dublu rol. În 2013, a reuşit să primească din nou acest trofeu pentru „cel mai prost actor” din rolul lui ”That`s my boy”. Iar dacă e să vorbim despre nominalizări, ei bine, Adam Sandler are nu mai puţin de 16 nominalizări, cele mai recente fiind pentru rolurile din ”The Cobbler„ (2014) şi pentru ”Pixels” (2015).

Şi Tom Greene are astfel de premii în palmares. El are o nominalizare la Zmeura de Aur, şi cinci câştiguri la cinci categorii diferite. Totuşi, toate cele cinci trofee sunt primite în urma aceluiaşi film, respectiv ”Freddy got Fingered”. Important de notat este că Tom a mers şi şi-a ridicat aceste premii, şi a ţinut un discurs de acceptare în care a spus că merită acele premii în aceeaşi măsură ca toţi ceilalţi nominalizaţi odată cu el. Mda...

Ben Affleck are ”doar” 5 astfel de câştiguri şi alte şase nominalizări la Zmeura de Aur. Actorul a câştigat primele trofee pentru ”cel mai prost actor” în filmele ”Daredevil” (2003), ”Gigli” (2003) şi ”Paycheck” (2003). În acelaşi an a câştigat şi Zmeura de Aur la categoria ”cel mai prost cuplu de pe micile ecrane”, premiu pe care l-a împărţit cu Jennifer Lopez. Ultimul trofeu Zmeura de Aur câştigat a fost în 2015.

Modifică Setările