News

Actori care şi-au început cariera de mici!

de admin

Ei şi-au descoperit vocaţia încă din copilărie şi au făcut eforturi colosale pentru a-şi urma visele. Acum joacă în filme nominalizate la cele mai prestigioase premii din domeniul cinematografiei, însă atunci se mulţumeau şi cu rolurile secundare sau chiar episodice. Haideţi să vedem, aşadar, ce actori de la Hollywood şi-au început cariera de mici! Actori care şi-au început cariera în copilărie!

Leonardo DiCaprio apare pentru prima dată pe micile ecrane la vârsta de cinci ani, în diverse reclame şi/n filmul Romper Room. Cu toate acestea, primul lui rol notabil a fost în anul 1990, pe când joacă rolul lui Garry Buckman, o versiune televizată a filmului Parenthood. În acelaşi an joacă în filmul Santa Barbara rolul tânărului Mason Capwell.

Ryan Gosling şi-a început cariera cinematografică în anul 1993, pe când avea doar 12 ani, prin producţia televizată Mickey Mouse Club, difuzat de Disney Channel. Iniţial, acesta a semnat un contract pe doi ani, însă a avut apariţii episodice, căci alţi copii erau consideraţi mai talentaţi decât Ryan. Prin cadrul acestei producţii, Ryan se împrieteneşte cu ceilalţi colegi de platou precum: Justin Timberlake, Christina Aguilera şi Britney Spears.

Daniel Radcliff este cunoscut mai degrabă prin rolul lui Harry Potter, decât prin numele lui adevărat. Cu toate acestea, prima lui tangenţă cu această industrie a avut-o la vârsta de cinci ani, nu la 10, cât avea când a jucat în pelicula Herry Potter. De atunci şi până la vârsta de zece ani, Daniel nu a mai apărut nicăieri. În 1999, acesta primeşte un rol în David Coperfield, ceea ce îi garantează intrarea propriu zisă în rândul actorilor de la Hollywood. Iar de aici şi până la castigul filmului Harry Potter şi piatra filosofală nu a fost decât un pas. Cu toate că părinţii lui n-au vrut să-l lase la castingul acestui film, căci se filma în alte oraşe, regizorul l-a ales pe Daniel după ce l-a văzut într-un video din filmul David Coperfield.

Actriţe care şi-au început cariera de mici!

Natalie Portman a început lecţiile de dans de la patru ani şi deşi i s-a propus să fie model, aceasta a refuzat pentru a se concentra pe ceea ce-şi dorea mai mult: să ajungă actriţă. La vârsta de 10 ani, Natalie a mers la audiţiile producţiei de Broadway, Ruthless!. Cu toate acestea, Natalie şi-a făcut debutul în cinematografie la 13 ani, prin rolul jucat în pelicula Leon.

Mila Kunis a început cursurile de actorie la vârsta de nouă ani. Şi deşi la început au fost numai roluri de figuraţie în diverse reclame, succesul l-a cunoscut la 11 ani prin apariţia în pelicula Days of Our Lives. În acelaşi an, Mila a avut şi apariţii episodice în celebrul serial Baywatch.

Drew Barrymore a apărut pe micul ecran la 11 luni, însă cum nu prea a avut un cuvânt de spus pe atunci, nu o să punem la calcul această apariţie. La şapte ani a bifat o primă apariţie dorită într-o producţie televizată: Altered States. Cu toate acestea, primul rol notabil al acesteia a fost în E.T. the Extra-Terrestrial, unde a jucat rolul lui Gertie, sora lui Elliott. Acest rol a propulsat-o pe Drew pe lista celor mai faimoşi copii actori şi a fost nominalizată la diferite premii cinematografice.

Comentarii

Articole asemănătoare

Prima apariţie după naştere! Iată cum arată Jessica Biel la două luni de la naşterea micuţului Silas!

News

Prima apariţie după naştere! Iată cum arată Jessica Biel la două luni de la naşterea micuţului Silas!

În urmă cu două luni, Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit fericiţii părinţi ai unui băieţel pe nume Silas Randall. La doar câteva zile de la fericitul eveniment, Justin Timberlake a făcut publică, pe un cont de socializare

News

Au avut o relaţie amoroasă, însă au recunoscut doar după ce s-au despărţit!

Unele vedete îşi expun relaţia amoroasă pe toate reţelele de socializare şi merg împreună la tot soiul de petreceri de la Hollywood, iar altele sunt atât de discrete cu viaţa lor personală încât nici măcar nu recunosc că au pe cineva în viaţa lor.

Gossip

Surprinzător! Pe cine au angajat Jessica Biel şi Justin Timberlake ca bonă pentru fiul lor

Aflaţi la prima lor experienţă de părinţi, cei doi artişti au considerat că e nevoie de o mână experimentată pentru a se ocupa de micuţul Silas. De aceea, Jessica Biel şi Justin Timberlake au angajat... doi

Prin câte operaţii estetice a trecut chipul Christinei Aguilera?

News

Prin câte operaţii estetice a trecut chipul Christinei Aguilera?

După două sezoane în care Christina Aguilera a lipsit de pe scaunul roşu al juraţilor din show-ul american The Voice, cântăreaţa s-a întors în februarie cu forţe proaspeţi. Şi cu un chip nou.

News

Justin Timberlake: ”Sunt tată acum!”

Fericire mare în familia cântăreţului Justin Timberlake şi a actriţei Jessica Biel. Sâmbătă, Jessica Biel a adus pe lume un băieţel, primul copil al cuplului. În vârstă de 33 de ani, Jessica Biel a născut un băieţel,

News

FOTO Cum ar arăta celebrităţile dacă s-ar îngrăşa peste măsură

Profitând de notorietatea unor vedete precum Kim Kardashian, Mila Kunis, Christina Aguilera şi altele, un iscusit foto editor a realizat o galerie foto ilară, menită să stârnească valuri de răsete în spaţiul online.

Atunci şi acum: vedete în copilărie! Christina Aguilera şi Britney Spears, de la prietene la rivale: cum au evoluat?

News

Atunci şi acum: vedete în copilărie! Christina Aguilera şi Britney Spears, de la prietene la rivale: cum au evoluat?

Au început la vârste atât de mici, că trăim cu impresia că îi ştim dintotdeauna celebri. Aceşti copii vestiţi ai Clubului Mickey Mouse s-au transformat de-a lungul anilor atât de mult, dar talentele le-au rămas aceleaşi. Desigur, mult mai şlefuite. Şi prieteniile legate atunci fie sunt celebre şi-acum, fie au devenit rivalităţi de dragul faimei.

News

Justin Timberlake a recunoscut: va fi tătic!

Deşi nu mai e nicio surpriză pentru nimeni, Justin Timberlake a decis că e timpul să facă public anunţul pe care îl aştepta toată lumea încă de acum câteva luni. La început, au lăsat presa să speculeze, iar apoi şi-au lăsat prietenii să confirme zvonul.

Iată prima imagine cu fetiţa Christinei Aguilera!

News

Iată prima imagine cu fetiţa Christinei Aguilera!

În ultima vreme, Christina Aguilera se simte mai împlinită ca oricând. Micuţa Summer Rain Rutler, primul copil al cântăreţei cu logodnicul Matt Rutler, creşte frumos sub privirea ocrotitoare a mamei. Deşi micuţa are deja cinci luni, mămica nu s-a grăbit