News

Actori care şi-au început cariera de mici!

de admin

Ei şi-au descoperit vocaţia încă din copilărie şi au făcut eforturi colosale pentru a-şi urma visele. Acum joacă în filme nominalizate la cele mai prestigioase premii din domeniul cinematografiei, însă atunci se mulţumeau şi cu rolurile secundare sau chiar episodice. Haideţi să vedem, aşadar, ce actori de la Hollywood şi-au început cariera de mici! Actori care şi-au început cariera în copilărie! Leonardo DiCaprio apare pentru prima dată pe micile ecrane la vârsta de cinci ani, în diverse reclame şi/n filmul Romper Room. Cu toate acestea, primul lui rol notabil a fost în anul 1990, pe când joacă rolul lui Garry Buckman, o versiune televizată a filmului Parenthood. În acelaşi an joacă în filmul Santa Barbara rolul tânărului Mason Capwell.

Ryan Gosling şi-a început cariera cinematografică în anul 1993, pe când avea doar 12 ani, prin producţia televizată Mickey Mouse Club, difuzat de Disney Channel. Iniţial, acesta a semnat un contract pe doi ani, însă a avut apariţii episodice, căci alţi copii erau consideraţi mai talentaţi decât Ryan. Prin cadrul acestei producţii, Ryan se împrieteneşte cu ceilalţi colegi de platou precum: Justin Timberlake, Christina Aguilera şi Britney Spears.

Daniel Radcliff este cunoscut mai degrabă prin rolul lui Harry Potter, decât prin numele lui adevărat. Cu toate acestea, prima lui tangenţă cu această industrie a avut-o la vârsta de cinci ani, nu la 10, cât avea când a jucat în pelicula Herry Potter. De atunci şi până la vârsta de zece ani, Daniel nu a mai apărut nicăieri. În 1999, acesta primeşte un rol în David Coperfield, ceea ce îi garantează intrarea propriu zisă în rândul actorilor de la Hollywood. Iar de aici şi până la castigul filmului Harry Potter şi piatra filosofală nu a fost decât un pas. Cu toate că părinţii lui n-au vrut să-l lase la castingul acestui film, căci se filma în alte oraşe, regizorul l-a ales pe Daniel după ce l-a văzut într-un video din filmul David Coperfield.

Actriţe care şi-au început cariera de mici!

Natalie Portman a început lecţiile de dans de la patru ani şi deşi i s-a propus să fie model, aceasta a refuzat pentru a se concentra pe ceea ce-şi dorea mai mult: să ajungă actriţă. La vârsta de 10 ani, Natalie a mers la audiţiile producţiei de Broadway, Ruthless!. Cu toate acestea, Natalie şi-a făcut debutul în cinematografie la 13 ani, prin rolul jucat în pelicula Leon.

Mila Kunis a început cursurile de actorie la vârsta de nouă ani. Şi deşi la început au fost numai roluri de figuraţie în diverse reclame, succesul l-a cunoscut la 11 ani prin apariţia în pelicula Days of Our Lives. În acelaşi an, Mila a avut şi apariţii episodice în celebrul serial Baywatch.

Drew Barrymore a apărut pe micul ecran la 11 luni, însă cum nu prea a avut un cuvânt de spus pe atunci, nu o să punem la calcul această apariţie. La şapte ani a bifat o primă apariţie dorită într-o producţie televizată: Altered States. Cu toate acestea, primul rol notabil al acesteia a fost în E.T. the Extra-Terrestrial, unde a jucat rolul lui Gertie, sora lui Elliott. Acest rol a propulsat-o pe Drew pe lista celor mai faimoşi copii actori şi a fost nominalizată la diferite premii cinematografice.

Modifică Setările