News

Actorul din serialul Poldark, Aidan Turner, s-a căsătorit în secret

Actorul din serialul Poldark, Aidan Turner, s-a căsătorit în secret camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Aidan Turner s-a căsătorit în secret, în Italia, cu iubita sa Caitlin Fitzgerald.

Actorul irlandez, care a făcut furori cu scena  din drama BBC în care apare gol, se întâlneşte  cu actriţa americană de trei ani. Se crede că Aidan şi Caitlyn, ambii în vârstă de 37 de ani, si-au unit destinele în timpul filmărilor  din Italia pentru drama Leonardo.

El îl interpretează pe artistul renascentist Leonardo da Vinci şi este văzut în anumite scene sărutând un tânăr.

„Cei doi sunt îndrăgostiţi nebuneşte şi abia aşteptau să facă asta când le permitea programul”, a spus o sursă din anturajul  lor. „Amândoi sunt discreţi şi au ţinut ceremonia secretă, dar au fost văzuţi în  timp ce îşi făceau plimbarea din timpul izolării şi purtau verighetă”.

„Aidan nu s-a grăbit să se căsătorească şi a aşteptat foarte mult să apară femeia perfect pentru el. Astăzi, oricine îi vede înţelege cât sunt de potriviţi”.

S-au întâlnit când au jucat împreună în filmul  The man who killed Hitler, dar, în ciuda faptului că apar împreună la evenimente, ei şi-au păstrat întotdeauna relaţia departe de ochii presei. Şi discreţia este în sângele lui Caitlin, deoarece bunicul ei a fost Desmond Fitzgerald, un şef al CIA care a complotat ca dictatorul cubanez Fidel Castro să fie asasinat.

Aidan a cunoscut faima în 2015, când a început să îl joace pe căpitanul Ross Poldark în adaptarea BBC One a romanelor autorului Winston Graham.

Aidan s-a mai iubit cu actriţele Leonora Crichlow, în vârstă de 36 de ani, şi Sarah Greene, în vârstă de 36 de ani, precum şi cu artista Nettie Wakefield, în vârstă de 33 de ani. Actorul a confirmat relaţia cu Caitlyn în 2019.

Blonda este cunoscută mai ales pentru rolul ei în drama TV Masters of Sex, unde a apărut din 2013 până în 2016.

Caitlyn a preferat să păstreze tăcerea asupra relaţiei cu Aidan, dar a vorbit deschis despre experienţele sale sexuale din trecut. Şi nu toate au fost plăcute. „Am avut parte de sex foarte prost în viaţa mea. Mai ales pentru că mesajul cultural pe care l-am primit, pe măsură ce am crescut, atât în ​​mod explicit, cât şi implicit, a fost că sexul era o plăcere rezervată bărbaţilor”, a mărturisit ea.

 
 
 
 
 

Comentarii

Modifică Setările