News

Actorul din ”Supernatural”, tată de gemeni

Actorul din ”Supernatural”, tată de gemeni

Veste bună pentru fanii actorului Jensen Ackles! Actorul din ”Supernatural” şi soţia sa, actriţa Danneel Harris Ackles, vor deveni părinţi de gemeni, după cum informează ”Us Weekly”. Vor avea gemeni

Familia actorului Jensen Ackles se măreşte! Reprezentantul actorului a confirmat faptul că Jensen şi Danneel vor avea o fetiţă şi un băieţel până la sfârşitul acestui an. ”Sunt de-a dreptul încântaţi”, a fost declaraţia reprezentantului pentru publicaţia ”Us Weekly”.

postare
Postarea prin care a anunţat mărirea familiei

Ulterior, fericita veste a fost confirmată şi de Danneell printr-o postare pe contul ei de Instagram, unde a postat o imagine cu cinci perechi de cizme.

jensen-fetita
Mai au o fetiţă în vârstă de trei ani

Amintim că cei doi actori, care sunt căsătoriţi din anul 2010, mai au o fetiţă în vârstă de trei ani, pe nume Justice ”JJ” Jay.

familie
Familia lor se va mări până la sfârşitul anului

Fanii serialului ”One Tree Hill” sigur o recunosc pe Harris Ackles, 37 de ani, graţie personajului ”Rachel Gatina”. Harris mai este cunoscută şi pentru rolul din pelicula din 2004, ”One Life to Live”, unde a jucat-o pe Shannon McBain. Iar Ackles, 38, este cunoscut drept Dean Winchester din serialul ”Supernatural”, în care joacă încă din 2005.

foto: Instagram