Vedete

Actorul Florin Zamfirescu are probleme grave de sănătate la 71 de ani: "Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor"

Actorul Florin Zamfirescu are probleme grave de sănătate la 71 de ani: "Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

A fost sincer şi nu s-a ferit să mărturisească public că se confruntă cu grave probleme de sănătate! Ia o mulţime de tratamente pentru afecţiunile de care suferă!

Florin Zamfirescu a ajuns la onorabila vârstă de 71 de ani. Celebrul actor nu va mai apărea însă pe scena teatrelor din România sau în seriale deoarece a decis să se retragă tocmai din cauza problemelor de sănătate.

Merge regulat la controale medicale, ia zilnic tratamentele recomandate de medici. Se ştie că are are diabet de gradul II, tensiune oscilantă şi s-a confruntat şi cu atacuri de panică.

Cea care îl ajută necondiţionat este soţia, a patra soţie. Aceasta este medic şi îl îngrijeşte zilnic. Daciana Toma este de profesie medic.

“Tatiana este medic de familie. Este a patra mea soţie şi are grijă de mine. Am de toate, diabet de tip 2, tensiune oscilantă, atac de panică am făcut. Iau vreo 18 pastile pe zi, sunt cam multe, dar dacă nu le iau o săptămână, mor! Aşa mi-a spus doctorul. Le iau, sunt bine acum, verde. Să trăiesc 100 de ani!“, a declarat actorul, într-un interviu la Antena Stars.

Foto: Facebook

Modifică Setările