News

Actorul John Goodman este de nerecunoscut. Uite cum a fost surprins de fotografi!

Actorul John Goodman este de nerecunoscut. Uite cum a fost surprins de fotografi!

John Goodman a suferit transformări uluitoare. Actorul este acum aproape de două ori mai slab faţă de vechiul John, după ce a pierdut zeci de kilograme. Zilele trecute, John a fost surprins de paparazzi la plimbare prin New Orleans şi a impresionat cu un fizic de nerecunoscut.

789

Aceasta este o schimbare radicală. Protagonistul din "Roseanne", în vârstă de 64 de ani, ţinea în mână un pahar cu suc de fructe, chiar în faţa unui magazin de Smoothie. Nu putem să nu observăm picioarele sale musculoase, etalate într-o pereche de bermude, la care a asortat un hanorac gri şi un tricou în aceeaşi nunaţă, şapcă şi pantofi sport de firmă.

Cu câteva zile înainte, Goodman a apărut într-o formă de zile mari la un eveniment, arătând foarte fericit şi sănătos. Îmbrăcat la costum , actorul a vorbit despre rolul său - un comisar de poliţie - în filmul "Patriots Day".

John Goodman în 2015
John Goodman în 2015

În  noiembrie 2015, antrenorul personal Mackie Shilstone a dezvăluit faptul  că starul câştigător al unui Globul de Aur a pierdut mai mult de 100 de kg după ce a renunţat la alcool, ajutat şi de o dietă mediteraneană, dar şi de exerciţii fizice intense, atât la sala de sport, cât şi acasă: "Asta nu s-a întâmplat peste noapte - este un proces de lungă durată, încă în desfăşurare", a declarat antrenorul de fitness.

JOHN GOODMAN în 2013
JOHN GOODMAN în 2013

De-a lungul anilor, greutatea lui Goodman a oscilat. El i-a mărturisit lui  David Letterman în 2010 că a ajuns şi la spectaculosul număr de 400 de kilograme. " Am încercat să scap de aspectul personajului din Roseanne în fiecare primăvară. Am pierdut în fiecare primăvară câte 60 de kilograme", a spus el despre perioada în care juca rolul din serialul care i-a adus titlul Emmy, serial în care a performat din 1988 până în 1997. "Am pierdut în greutate şi m-am îngrăşat din nou în fiecare an. Acum, schimbarea prin care trec este una de lungă durată, pentru toată viaţa", a adăugat actorul.

Foto: Captură US Magazine, Hepta

Modifică Setările