News

Actorul Miles Teller s-a logodit cu un model superb

Actorul Miles Teller s-a logodit cu un model superb camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Îl ştim din nenumărate comedii, Miles Teller fiind unul dintre actorii promiţători de la Hollywood. Acum aflăm că a pus întrebarea cea mare şi că e pe cale să renunţe la burlăcie.

foto: Instagram

S-au logodit după patru ani de relaţie

Partenerul de pe micile ecrane al lui Jonah Hill a decis că e timpul să o ceară în căsătorie pe frumoasa lui de iubită, modelul Keleigh Sperry, după patru ani de relaţie. Momentul special a avut loc pe când cei doi îndrăgostiţi se aflau într-un safari în Africa.

S-au logodit weekendul trecut

Vestea a fost făcută publică de către sora lui Keleigh, care a şi postat câteva fotografii pe reţelele de socializare. ”Aceştia doi s-au logodit în weekend, pe când se aflau într-un safari în Africa. Nu-mi vine să cred că ultima fată Sperry (n.r. numele de familie a lui Keleigh) s-a logodit. Vă iubesc pe amândoi şi sunt entuziasmată în legătură cu acest nou capitol din viaţa voastră”, a fost descrierea care a însoţit fotografiile postate de sora lui Keleigh pe Instagram.

Keleigh şi inelul primit de la Miles Teller

În fotografiile respective, Keleigh apare purtând spectaculosul inel cu diamant, pe care, pesemne, actorul l-a ales cu mult timp înainte de acest moment.

Ea e cea care l-a cucerit

Vorbind despre relaţia lui, în martie 2015, Miles Teller declara: ”Este minunată. Ne-a fost destul de uşor până acum, căci jobul ei o aduce în aceeaşi lume cu mine. Nu aş fi invitat niciodată o fată în lumjea aceasta, pentru că nu credeam că le poţi avea pe amândouă, şi carieră şi iubire. (...) Mi-a permis întotdeauna să mă concentrez pe actorie şi să fac ceea ce simt să fac. Ea poate veni pe platourile de filmare şi să mă viziteze, că nu mă distrage”.

Următoarele proiecte cinematografice ale lui Miles Teller sunt ”Thank You for your service”,  „Granite Mountain”, ”Ascendant”, care se vor lansa până la sfârşitul anului 2017.

Iată mai multe fotografii din vacanţa celor doi!

Modifică Setările