News

Actriţa Angela Lansbury (92) era o femeie superbă în tinereţe. Cum a arătat în ziua nunţii!

Actriţa Angela Lansbury (92) era o femeie superbă în tinereţe. Cum a arătat în ziua nunţii! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

NEW YORK, NY - OCTOBER 11: Actress Angela Lansbury attends the NY1 20th Anniversary party, in celebration of two decades of the New York City news channel at New York Public Library on October 11, 2012 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for NY1)

Este una dintre cele mai faimoase actriţe britanice şi a ajuns la venerabila vârstă de 92 de ani, lăsând în urmă o carieră istorică în lumea cinematografiei. Din fericire probleme grave de sănătate au ocolit-o, iar fizic arată impresionant de bine. Nonagenara nu s-a despărţit până acum de platourile de filmare şi încă filmează pentru “Mary Poppins Returns”, peliculă care va fi lansată în 2018. Probabil că acesta va fi ultimul rol al său, actriţa putând să se mândrească cu o carieră de 74 de ani.

Doamna de pe micile ecrane are o energie nemaivăzută şi se lasă cu greu pensionată. A fost căsătorită de două ori, iar imaginile de la nunta cu ultimul său soţ, Peter Shaw, sunt de-a dreptul superbe. Cei doi au fost surprinşi în timp ce tăiau tortul, ea îmbrăcată într-o rochie vintage, cu o coroniţă şi voal pe cap, iar el la costum. A fost întotdeauna o femeie superbă, de acolo şi lipiciul la public. Însă, tot această trăsătură se pare că nu le aduce numai lucruri bune divelor din showbiz.

După scandalul de proporţii de la Hollywood în care actiţe precum Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Rose McGowan au mărturisit că au fost agresate sexual de producătorul Harvey Weinstein, renumita Angela a făcut un comentariu care a uimit pe toată lumea. Într-un interviu acordat luni pentru RadioTimes, Lansbury a declarat că femeile "au încercat să devină mai atractive şi, din nefericire, de multe ori au obţinut efectul total opus. Deşi e îngrozitor să spun asta, nu putem să ne facem atrăgătoare fără să fim hărţuite şi violate."

Uite cât de frumoasă era ea în tinereţe!

Citeşte şi: Angela Lansbury. Verdict: Alzheimer

Foto: Getty Images

Modifică Setările