News

Actriţa din ”Fifty Shades of Grey” a rămas fără iubit

Actriţa din ”Fifty Shades of Grey” a rămas fără iubit

Dakota Johnson şi Matthew Hitt, bărbatul cu care a avut o relaţie on-off în ultimii doi, au decis să pună punct, definitiv, relaţiei lor amoroase. Dakota Johnson şi Matthew Hitt, surprinşi acum o lună împreună Făceau un cuplu destul de reuşit, iar Dakota părea o femeie fericită la braţul lui Matthew, însă se pare că relaţia lor a ajuns la sfârşit. Vestea tristă a ieşit la suprafaţă după ce surse citate de Just Jared au povestit că cele două vedete nu mai sunt împreună, din cauza programului lor foarte încărcat. Se pare că faptul că Dakota este nevoită să filmeze în prezent în Vancouver, Canada, pentru trilogia ”Fifty Shades”, în timp ce Matthew are de susţinut spectacole cu trupa lui indie rock în diferite locuri ale lumii, i-a făcut pe cei doi să se îndepărteze unul de celălalt.

De altfel, nu este prima dat când cei doi ajung în acest punct cu relaţia lor. În septembrie anul trecut, Dakota, invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, declarase că este singură în acel moment, ea şi Matthew luând o pauză în luan februarie a acelui an.

52044142 Couple Dakota Johnson and Matthew Hitt are spotted out for a stroll on a rainy day in New York City, New York on May 3, 2016. The pair were wearing matching black leather jackets. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Cei doi au avut o relaţie on-off în ultimii doi ani

”Viaţa ei o luase razna, iar el nu voia să facă parte din asta”, spunea o prietenă de-a actriţei, în urmă cu un an, referitor la decizia lui Matthew de-a pune punct relaţiei imediat după apariţia filmului ”Fifty Shade of Grey”.

foto: Hepta

Modifică Setările