News

Actriţa din ”House of Cards” are un nou iubit celebru!

Actriţa din ”House of Cards” are un nou iubit celebru!

După ce a fost soţia lui Sean Penn şi a fost pe cale să ajungă la altar cu Ben Foster, Robin Wright (51) şi-a refăcut viaţa amoroasă lângă un alt bărbat faimos, mult mai tânăr. Robin Wright are un nou iubit! /foto:Thibault Camus Potrivit ziarelor internaţionale, starul din ”House of Cards” se iubeşte acum cu Clement Giraudet, un oficial al casei de modă SL. Cei doi au fost surprinşi împreună de mai multe ori, iar acum, chipurile, sunt cazaţi într-un resort de ski din Tahoe City, California, unde vor petrece şi Anul Nou.

Robin şi Clement au  mai fost văzuţi împreună şi la un meci de fotbal, pe Stadionul Princes, din Paris, în luna septembrie. Pe atunci, cei doi erau acompaniaţi de fiica cea mare a lui Robin, Hooper (24), care provine din mariajul cu actorul Sean Penn.

Ulterior, Robin Wright şi Clement au participat împreună şi la o prezentare de modă Saint Laurent, din timpul Săptămânei Modei la Paris. Pe atunci, însă, nimeni nu bănuia că între cei e mai mult decât o prietenie. Acum, însă, totul indică spre o relaţie amoroasă între cei doi. Rămâne de văzut, aşadar, dacă actriţa îşi va asuma public această nouă relaţie.

Robin Wright şi Sean Penn.

Amintim că Robin Wright a fost căsătorită din 1996 şi până în 2010 cu actorul Sean Penn, cu care are două fete. Robin a avut o relaţie şi cu actorul Ben Foster, cu care s-a şi logodit în ianuarie 2014, ca-n noiembrie 2014 să se despartă. Cei doi s-au împăcat în ianuarie 2015, dar în luna august a aceluiaşi an s-au despărţit definitiv.

Ben Foster şi Robin Wright.
Modifică Setările