Vedete

Actriţa din ”Neveste Disperate”, arestată! Ce infracţiune a comis simpatica ”Lynette Scavo”?

Actriţa din ”Neveste Disperate”, arestată! Ce infracţiune a comis simpatica ”Lynette Scavo”?

În serial, era o mamă neînfricată a şapte copii. Culmea e că nici în realitate nu pare a fi departe de asta. Actriţa a mers până în pânzele albe pentru ca cei doi copii ai să fie admise la şcoli de elită. Răsplata? Un arest!

Felicity Huffman a fost arestată, ieri, fiind acuzată de dare de mită pentru ca fiicele ei să intre la universitatea USC. Azi, însă, actriţa a fost eliberată din arest, fiind de acord să plătească o cauţiune de 250.000 de dolari.

Ce acuze i-au fost aduse? Chipurile, Felicity se numără printre cei 50 de părinţi care au fost acuzaţi că au dat mite pentru ca odraselele lor să fie admise în colegii de top. Felicity ar fi plătit 15,000 de dolari pentru ca cineva să-i schimbe răspunsurile fiicei sale la testul de admitere la facultate.

S-au găsit documente care atestă că atât ea, cât şi soţul ei, au fost de acord cu un anumit plan pentru ca fiicele Sofia (18) şi Georgia (16) să aibă parte de o educaţie aleasă. Felicity se confruntă cu acuzaţii de înşelăciune şi fraudă.  

7 agenţi FBI s-au prezentat la reşedinţa actriţei la ora 06:00 a dimineţii, marţi, şi a obligat-o să se predea. Potrivit TMZ, în acel moment, în casă se aflau atât soţul actriţei, cât şi cele două fiice ale lor. ”Faptele lor sunt fără îndoială egoiste şi ruşinoase. Nu poţi plăti ca să te joci cu sistemul. Nu poţi minţi şi înşela pentru a fi primul”, a declarat Joseph R. Bonavolonta, agent special al FBI.

Comentarii

Modifică Setările