News

Actriţa din "Rebel în California" se desparte de tatăl copilului ei

Actriţa din "Rebel în California" se desparte de tatăl copilului ei

Cei doi nu s-au căsătorit încă, dar au o fetiţă.

În celebrul serial pentru adolescenţi, ea era cea mai bună prietenă a personajului jucat de Mischa Barton. Este vorba despre actriţa de 36 de ani Rachel Bilson, iar personajul ei din Rebel în California se numea Summer Roberts. Rachel Bilson şi Hayden Christensen se despart după zece ani Acest serial i-a adus şi o scurtă poveste de iubire, căci Rachel şi partenerul ei din producţia cu pricina, Adam Brody, au avut o relaţia de trei ani.

În 2007, însă, aceasta a început o relaţie cu cel care avea să devină tatăl copilului ei, actorul canadian Hayden Christensen, în vârstă de 36 de ani, ca şi Rachel. Ei bine, se pare că şi în cazul acestui cuplu foarte discret de la Hollywood au intervenit problemele pentru ca, la zece ani de la debutul poveştii lor de dragoste, cei doi să-şi spună adio.

Cei doi nu au fost căsătoriţi, dar au o fetiţă

Despărţirea nu a fost anunţată oficial, însă o sursă apropiată celor doi a confirmat pentru publicaţia Us Weekly că cei doi trăiesc acum separat: Rachel în Los Angeles, iar Hayden în Toronto.

Este trist că se întâmplă acest lucru după ce, în 2014, cei doi actori au devenit părinţii unei fetiţe, pe care au botezat-o Briar Rose.

Rachel Bilson şi fetiţa ei, Briar Christensen

"Au încheiat-o de vreo două luni. Despărţirea lor este definitivă", a mărturisit sursa tabloidului american.

Modifică Setările