News

Actriţei Lindsay Lohan i s-a redus sentinţa

Dacă vedeta va avea în continuare o purtare exemplară în închisoare, are toate şansele să petreacă după gratii 14 zile în loc de cele 90, cât a fost pedeapsa iniţială.

Motivul pentru care a fost adusă în discuţie micşorarea pedepsei este lipsa locurilor în închisoarea din Los Angeles. Cu ceva timp înainte, era vorba de o reducere a sentineţei de la 90 de zile la cel puţin 22 sau 23. Dar purtătorul de cuvânt al şerifului din Los Angeles a declarat că actriţa este programată să fie eliberată pe 1 sau 2 august, deoarece există problema supraaglomerării închisorii. Plus că vedeta a avut până acum un comportament ireproşabil şi are astfel dreptul la reducerea sus menţionată.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Lindsay Lohan s-a îngrăşat din nou. Iată cele mai recente fotografii cu aceasta!

Lindsay Lohan este una dintre vedetele care au probleme în a-şi ţine greutatea sub control. După ce lucrurile păreau că intră pe un făgaş normal pentru actriţa de 28 de ani, iată că sănătatea acesteia este pusă în pericol din cauza alimentaţiei dezorganizate.

Lindsay Lohan: “Am pierdut o sarcină în timpul filmărilor”

News

Lindsay Lohan: “Am pierdut o sarcină în timpul filmărilor”

Vedeta de 27 de ani care nici până acum nu a reuşit să învingă dependenţa de droguri şi alcool a mărturisit că motivul pentru care şi-a luat câteva săptămâni libere, în timpul filmărilor pentru reality-showul ei pentru televiziunea Oprah a fost unul foarte întemeiat şi dureros: pierderea unui copil.

News

Lindsay Lohan, îmbrăcată cu o chitară

Nici nu a ieşit bine de la dezintoxicare, că actriţa deja atrage privirile tuturor, cu noile sale apariţii. Cea mai recentă este cât se poate de provocatoare, Linds dezbrăcându-se complet.

FOTO Lindsay Lohan s-a îngrăşat vizibil

News

FOTO Lindsay Lohan s-a îngrăşat vizibil

Vedeta de 27 de ani şi-a făcut, ieri, apariţia la show-ul de modă al surorii sale, manechinul Ali Lohan. Toţii ochii au fost însă pe Lindsay şi pe silueta ei mult mai plină decât de obicei. Kilogramele în plus sunt vizibile la

News

Portretul lui Lindsay Lohan, un gunoi artistic

Vorbim cât se poate de serios! Artistul Jason Mecier este un fan atât de înfocat al actriţei decăzute, încât i-a creat un portret impresionant, făcut în totalitate din… gunoaie. Ironia sorţii face ca multe obiecte folosite să îi şi reprezinte stilul de viaţă.

News

Lindsay Lohan, găsită inconştientă

Actriţa a fost găsită în stare de inconştienţă în camera de hotel din Los Angeles, de unde a fost transportată de urgenţă la spital.