Muzica

Adam B trece de la preoţie la muzica dance!

Solistul Adam B (26 de ani) este nou apărut pe scena muzicală, prima sa piesă fiind ”Love Ya’”! După ce artistul a cântat ani de zile în coruri bisericeşti, s-a gândit să atace şi piaţa muzicii dance.

Adam B a absolvit Seminarul Teologic de la Slobozia şi Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii Bucureşti. ”De mic mi-au plăcut fotbalul şi muzica, cu care am mers în paralel. De la tatăl meu am învăţat să cânt la mai multe instrumente muzicale. Pentru moment, preoţia am lăsat-o în plan secund pentru că e foarte grea. Nu ştiu pentru câtă vreme, dar vom vedea. Oricum în viaţa asta poţi fi orice, însă nimic nu se compară cu trăirile unui preot. Dacă l-aşvedea pe Dumnezeu, sincer, sigur nu aşputea să îi vorbesc, dar i-aş asculta mesajul şi l-aştransmite tuturor”, ne-a spus Adam B.

Foto: Brînduşa Iacob

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

Cele mai ascultate melodii folk româneşti

Piese cântate sub cerul senin de munte, la cort, cu o chitară, un foc de tabără şi o cană de vin, cu oameni dragi şi multă linişte şi pace în suflet. Sunt piese ce ne amintesc de adolescenţă, de tinereţe, de puritate, de speranţă şi dragoste.

Muzica

Elena Cârstea nu crede în şansele trupei Voltaj la Eurovision

Aflată departe, în America, unde s-a stabilit de ceva ani, cântăreaţa, ea însăşi o concurentă a finalei naţionale de anul trecut a concursului muzical, e sceptică în privinţa şanselor de reuşită ale piesei „De la capăt“.

Muzica

AUDIO Nicola, primul single din ultimii 6 ani

După o pauză considerabilă pe piaţa românească, cântăreaţa revine cu forţe proaspete cu o nouă piesă emoţionantă, compusă de un compozitor britanic, cu care spera să se facă remarcată la Eurovision.

Muzica

VIDEO Inna cântă o piesă plagiată?

Cea mai nouă melodie a artistei, “Club Rocker”, e revendicată de cântăreţul spaniol Robert Ramirez, care i-a intentat un proces vedetei din România şi îi solicită despăgubiri de 227.000 de euro.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

FOTO & VIDEO Heaven revine cu un nou clip

Muzica

FOTO & VIDEO Heaven revine cu un nou clip

Este vară, soare, vacanţă, aşa că Heaven dă startul celei mai tari petreceri, al cărei invitat special este Glance, şi lansează cel mai nou material video, „Good Times“.

Muzica

Românca Sore este preferata japonezilor

Sore se află în topul preferinţelor muzicale ale japonezilor. Piesa "Different", lansată în prima jumătate a anului trecut, se află acum pe locul 5 în iTunes Dance Chart Japonia. În ultimele două săptămâni

VIDEO Enrique Iglesias, sexy în noul său videoclip

Muzica

VIDEO Enrique Iglesias, sexy în noul său videoclip

Doi copii, o blondă frumoasă, un şi un Enrique fără tricou sunt ingredientele celui mai nou videoclip al starului latin, nerecomandat însă minorilor.