Muzica

Adam Lambert, solistul Queen în 2012

Nu ştim dacă fanii Queen vor fi foarte încântaţi de această veste, dar noul solist al trupei lor preferate va fi... Adam Lambert. Cel puţin în această vară, căci fostul concurent de la American Idol se va alătura grupului rock în turneul lor din 2012.

Nu este prima dată când Adam cântă alături de fondatorii Queen, Brian May şi Roger Taylor. S-a întâmplat şi-n timpul showului American Idol, din 2009, când Adam era concurent, iar cei doi s-au alăturat lui pe scenă. Cei trei au mai cântat şi la premiile MTV din luna noiembrie 2011.

„După EMAs, am auzit şuşoteli de la oameni care spuneau: «Nu îl poţi înlocui pe Freddie Mercury». Dar deja ştiam asta. Nu am nicio intenţie să îl înlocuiesc pe Freddie. Este imposibil. Modul în care văd asta este ca o mare onoare, de la care nu vreau să mă sustrag. Să mi se ceară să fiu solistul Queen a fost cea mai mare onoare care mi s-a făcut”, a declarat starul.

Foto: Twitter

Comentarii

Articole asemănătoare

Brian May lansează un nou album cu Freddie Mercury

Muzica

Brian May lansează un nou album cu Freddie Mercury

Chitaristul legendarei trupe britanice Queen pregăteşte un nou album al formaţiei, pe care vor apărea cântece inedite, interpretate de regretatul solist Freddie Mercury.

In memoriam Radu Vasile: Singurul interviu acordat fiului său, Tudor

News

In memoriam Radu Vasile: Singurul interviu acordat fiului său, Tudor

Astăzi s-a stins din viaţă, la 71 de ani, fostul premier Radu Vasile. În amintirea lui, republicăm un dialog surprins între acesta şi fiul său, marca OK! România.

Interviu

Anca Serea şi Adi Sînă: petrecere în cinci

Un puşti simpatic foc care-şi doreşte un calculator (a repetat de trei ori), o mică prinţesă plină de energie, un bebeluş neobişnuit de cuminte şi zâmbitor, o mamă superbă şi-un tată cool. Pe scurt, o familie frumoasă. Cea a Ancăi Serea

Britney Spears, provocatoare în videoclipul lui Will.i.am

Muzica

Britney Spears, provocatoare în videoclipul lui Will.i.am

Britney Spears este sexy şi o ştie. Din păcate, n-o arată prea des, căci look-ul ei obişnuit de stradă lasă mult de dorit în această direcţie. Dar asta-i altă poveste

Gossip

Melanie Brown a uitat de propria ei soră

Pentru fosta Spice Girl, Anglia maternă ar putea ajunge un capitol închis.Un capitol care-i include pe părinţii şi pe sora ei, de care Mel s-a înstrăinat

Beauty

Romanian divas Meniul lor de vară

Aceste românce superbe pot intra fără probleme în şabloanele de frumuseţe de la Hollywood. Şi asta chiar dacă nu mai au chiar 20 de ani. Inspiră-te, aşadar, din dietele lor!

Lindsay Lohan, o nouă poză à la Liz Taylor

News

Lindsay Lohan, o nouă poză à la Liz Taylor

Lindsay nu scapă nicio ocazie să împărtăşească cu fanii ei de pe Twitter fotografii de la filmările pentru producţia TV „Liz & Dick“.

News

Ele sunt reginele surfingului

Sunt faimoase, frumoase şi stăpânesc ca nimeni altele valurile uriaşe, demonstrând că acest sport extrem nu este doar pentru bărbaţi

News

Cu care Ryan ar fi tentate femeile să aibă o aventură?

Canadienii de la Hollywood sunt pe val! O dovedeşte şi acest nou sondaj realizat de revista Fitness.