Vedete

Adda: "Îmi este greu să fac duş cu apă rece din butoi"

Adda: "Îmi este greu să fac duş cu apă rece din butoi"

Adda şi soţul ei, Cătălin, sunt uimiţi de tot ce au întâlnit în Asia.

“De când am început cursa mi s-a părut că visez. Primul moment în care am ajuns la Gina şi am vãzut-o stând la pupitrul Asia Express a fost ceva wow, nu-mi venea să cred că sunt acolo. Experienţa asta pentru noi e de un milliard de ori mai tare decât ne-am imaginat şi ne place foarte, foarte mult”, a povestit Cătălin.

Dincolo de entuziasmul competiţiei, cei doi au şi o listă cu lucrurile greu de dus din Asia Express. “Mie cel mai greu îmi este cu baia şi cu duşul. M-am spălat cu apă rece din butoi în cele mai ciudate locuri. Să faci un duş cu apă caldă, într-un loc cât de cât curat, mi se pare acum un lux. Mai am o problemă şi cu aerul condiţionat. Aici este o căldură greu de suportat pentru că umiditatea este foarte mare. E ca şi când intri într-o baie unde cineva tocmai a dat drumul pentru câteva minute la apă clocotită. Asta e senzaţia. De asta ei stau mereu cu aerul condiţionat la maximum. În casele lor, unde există aer condiţionat, sau în maşini este extraordinar de frig. Am dormit în case în care aerul era dat pe 15 grade, iar ei se înveleau cu plapuma. Afară stăteau apoi la bustul gol. Diferenţa asta de temperatură este foarte solicitantă pentru organism”, a povestit Adda.

Artista este epuizată şi de conversaţiile pe care trebuie să le poarte pentru a găsi cazare. “Uneori căutăm cazare câte trei ore. La fiecare poartă la care ajungem trebuie să le spunem povestea noastră– de ce suntem aici, ce înseamnă Asia Express, cine suntem noi etc. După o zi întreagă de cursă, de misiuni, e foarte greu să stai încă 2-3 ore, să te rogi de oameni şi să spui aceeaşi placă. Nu ne dorim decât un acoperiş, un pat unde să ne putem întinde”.

 La jumătatea lunii octombrie, nouă perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine şI Taiwan. Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buzăşi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mult râvnitul titlu de câştigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

 

Modifică Setările