News

Adela Popescu, mesaj emoţionant pentru fiul ei: "Ești o minune de băiețel!"

Adela Popescu, mesaj emoţionant pentru fiul ei: "Ești o minune de băiețel!"

Adela Popescu şi-a sărbătorit ieri băieţelul. Alexandru a împlinit patru ani. Prezentatoarea de la Vorbeşte lumea admite că micuţul i-a făcut să vadă cu alţi ochi viaţa.

“Măi, gălușcă, vezi că erai mic cât un pui de șoricel! Și, acum, ne cerți că nu ne ținem de cuvânt, că mergem prea tare cu mașina, că nu dăm de mâncare la cățeluși pe stradă și îl ameninți pe tati că te superi tare pe el dacă mai fumează.
Nu vrei să îmbătrânească Ciu, de teamă că o să moară, și ne asiguri că speli tu pe jos dacă face pipi pe covor, numai să îl mai lasăm câteva momente cu noi pe canapea.
Mă mângâi când sunt tristă și îi cânți lui Andrei cântecelul lui preferat atunci când plânge. Ți-ai dorit un tort cu multe personaje să poți să le dai și prietenilor tăi câte unul, “să fie și ei fericiți”. Desi, știu cât iubești costumele tale de supereroi, i l-ai făcut cadou pe cel de "Bufnita" Sophiei. Nu ai putut să dormi de fericire pentru asta.
Ești o minune de băiețel! Ești mai bun decât am fost sau vom fi noi vreodată. Iartă-ne când suntem nedrepți...
Te iubim de nici nu există cuvinte să iți spunem! La mulți ani, iubirea noastră!”, a fost mesajul potat de Adela pe o reţea de socializare.

 

Modifică Setările