News

Adela Popescu, prima lună cu micuţul Alexandru - Sfaturi pentru tinerele mămici FOTO

Adela Popescu, prima lună cu micuţul Alexandru - Sfaturi pentru tinerele mămici FOTO

De când a devenit mămică, viaţa vedetei s-a schimbat total. Iată primele experienţe cu bebeluşul ei.

Adela Popescu fiul ei

Adela Popescu a adus pe lume un băieţel frumos şi sănătos, pe care l-a botezat Alexandru. Primele săptămâni de acomodare cu fiul ei au fost sublime şi despre ele a vrut să le vorbească şi fanilor ei virtuali, prin intermediul blogului personal. Iar abordarea e una inedită şi amuzantă: ca prin ochii micului Alexandru.

"Prima zi acasă a fost grea, vă spun sincer. Chiar şi a doua. Şi asta pentru că nu m-am lămurit exact dacă suntem nomazi sau altceva. Ba în burtica nouă luni, apoi la maternitate trei zile, şi acum? E drept, îmi place aici, mi-ar plăcea să nu ne mai mutăm. Avem trandafiri, Mâna Maicii Domnului şi o salcie pletoasă mare de tot! Aşa mi-a zis tati că se cheamă chestiile astea verzi. Dacă minte el mint şi eu. Bine, am avut şi un mic şoc cand l-am întâlnit pe Ciulică. Sincer, mă aşteptam să fie mai draguţ! Are o faţă caraghioasă, dar nu contează, eu îl iubesc că a fost alături de mine şi de mami încă de la început. Se lipea de burtică când îmi cânta, citea, râdea, plângea. Era şi el lânga noi. El şi tati".

Radu Valcan copil Alexandru
Radu Vâlcan e un tătic de nota 10.

"Mă văd nevoit să scriu câteva rânduri pentru că mă gândesc că poate şi voi sunteţi la fel de panicaţi cum au fost mami şi tati in primele două zile. Dumnezeule, dacă i-aţi fi văzut cum făceau!! Tati a stricat patru pamperşi până a reuşit cât de cât să imi fixeze unul, iar mami zici că era Speedy Gonzales pe lângă noi în tot timpul ăsta. Lăsaţi experimentele şi demonstraţiile şi îmbrăcaţi-mă mai repede! Asta îmi venea să le spun, dar m-am abţinut că şi-aşa erau peste măsură de stresaţi.

În fine… Ca să fie cât mai clar, o să vă spun câteva reguli de la care, dacă nu vă veţi abate, va fi totul bine. Asta în primele zile. Mai târziu vedem ce se mai întâmplă şi vă scriu şi vouă".

Modifică Setările