News

Adela Popescu şi-a arătat pentru prima oară burtica de graviduţă! Prezentatoarea e în luna a patra de sarcină şi a plecat în Maldive

Adela Popescu şi-a arătat pentru prima oară burtica de graviduţă! Prezentatoarea e în luna a patra de sarcină şi a plecat în Maldive camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Va deveni anul acesta mamă pentru a treia oară, dar acum se bucură de timpul liber, de vacanţele în familie! Adela Popescu a surprins în luna a patra de sarcină!

Imediat după ce a anunţat că se retrage de la "Vorbeşte lumea" pentru moment, Adela Popescu, Radu Vâlcan şi copiii au plecat într-o vacanţă la munte. Se pare că acolo au stabilit următoarea destinaţie. Au luat avionul şi prima dată au călătorit în Dubai, iar de acolo în Maldive. La soare, la plajă, acolo se află acum prezentatoarea care va deveni în curând mamă pentru a treia oară. 

"Si am ajuns in Maldive... Exact motivele pentru care amanam pana acum o vacanta aici, ne-au convins, in contextul asta, sa ne hotaram sa venim. E pur si simplu minunat. Promit sa postez cat de des pot si cat de des ma lasa baietii. ❤️"

În Maldive, Adela Popescu şi-a făcut curaj şi a pozat cu burtica de gravidă la vedere. Prima dată a apărut într-o rochie, iar apoi a surprins în costumul de baie. Priviţi în galeria foto!

Se retrage de la Pro TV! Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil

Adela Popescu a anunţat pe 8 ianuarie la Pro TV că va fi nou din mamă. Vestea a bucurat întreaga familie, ştiut fiind faptul că cei doi visau să strângă în braţe şi o fetiţă. „Producătoarea emisiunii mi-a spus ''cred că eşti gravidă’, ai lumina aia aparte''. Noi ne doream mult acest copil. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare.”, a mărturisit Adela Popescu la Vorbeşte lumea.

În timpul sarcinii, Adela va fi înlocuită la emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV de Lora.

Foto: Facebook

Modifică Setările