Vedete

Adela Popescu şi Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor, Andrei! Echipele de la „Insula iubirii“ şi „Vorbeşe lumea“ au fost perzente la eveniment

Adela Popescu şi Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor, Andrei! Echipele de la „Insula iubirii“ şi „Vorbeşe lumea“ au fost perzente la eveniment camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

O petrecere perfectă! Aşa se poate descrie pe scurt primul chef pe care Andrei, cel de-al doilea fiu al lui Radu Valcan cu Adela Popescu, l-a dat pentru a sărbători botezul său.

Peste 100 de prieteni şi rude fericite şi emoţionate, zeci de copii pictaţi pe faţă şi distraţi de Albă ca Zăpada, muzică live, urări de suflet, surprize, întâlniri emoţionante, dansuri până-n zori şi bucate alese “aşezonate” pe ici şi colo cu câte un “ardei” roşu în cinstea sărbătoritului alintat astfel de părinţii săi, toate au facut parte din tabloul unei zile perfecte.

Botezul celui mai dulce „Ardei” a adus împreună familia, prieteni noi, dar şi prieteni vechi care toată seara s-au bucurat unii de alţii şi au depănat amintiri din timpuri frumoase: „Cel mai emoţionant la astfel de evenimente este că ne vedem cu oamenii pe care îi iubim, cu toţi cei care ne sunt în inimă, fie că sunt din trecutul sau din prezentul nostru!”, a povestit emoţionată Adela Popescu.

Părinţii micuşului i-au avut alături pe ringul de dans şi la schimbul de pase, glume şi amintiri pe Ruxandra Ion, Cove, Elena Gheorghe, Răzvan şi Irina Fodor, Cabral şi Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Ada Condeescu şi Cătălin Mitulescu, pe foştii ei colegi de la DJ Project, colegii Adelei de la „Vorbeşte lumea“ şi ai lui Radu Vâlcan de la „Insula iubirii“.

Invitaţii Adelei şi ai lui Radu s-au putut bucura de recitalul de suflet pe care l-a pregătit fratele actriţei alături de trupa sa: „Bobo mi-a făcut o bucurie uriaşă şi a cântat la petrecere. A fost prima dată când întreaga familie s-a bucurat din plin, live, de pasiunea lui imensă pentru muzică şi de talentul lui de chitarist şi solist. Cu toţii am dansat şi l-am aplaudat de la început până la sfârşit, fie că era o piesă de la Compact sau de la Pink Floyd“.

Surpriza serii a fost dedicată părinţilor Adelei, care l-au putut asculta live cu cele mai cunoscute piese ale sale pe Marian Nistor, cel care le-a bucurat tinereţea cu melodii precum „Domnişoară, domnişoară“ sau „Frunza mea albastră“. Nici foştii colegi ai Adelei, DJ Project, şi Mira nu s-au lăsat mai prejos şi le-au cântat celor prezenţi la petrecerea de botez a lui Andrei cele mai cunoscute piese ale lor. Ringul a fost mereu plin, iar pe scenă au făcut pe rând urări şi glume la microfon spre deliciul tuturor celor prezenţi prietenii Adelei şi ai lui Radu: Cove, Cabral şi Răzvan Fodor.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările